Carolina Gynning
Carolina Gynning visar sin nya herrgård. - Foto: Stella Pictures, Instagram/carolinagynning

Carolina Gynning visar sin nya herrgård: "Mitt minislott"

I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!


1830 byggdes den herrgård som idag är Carolina Gynnings hem. I somras la hon vantarna på den fantastiska herrgården, precis invid vattnet på Ekerö. Gården var långt ifrån gratis. Hela 18 miljoner kronor hostade Gynning upp för den 295 kvadratmeter stora gården. Det ingår även flera hektar mark och ett helt gäng obebodda öar i Gynnings ägor.

Carolina Gynning är numera en riktig slottsdam. Bildkälla: Erik Simander/TT Bild

Att hitta rätt gård är inget som gick över en natt. I nästan 10 år var Gynning på jakt efter den perfekta herrgården innan hon slutligen hittade rätt.

– Det finns något här jag inte kan förklara men jag har alltid letat efter det. Så känns det, skrev Gynning på en Instagram Story om sin herrgård.  

När Gynning köpte sin herrgård hade den renoveringsbehov, och på Instagram så har Carolina uppdaterat sina följare om hur det går med planerna. Hon har bland annat sett till att få in stuckatur i tak och över dörrar. Möblerna i huset kommer även de bli tidsenliga. Bara 1800-tal och kristallkronor.

På Instagram, där Carolina har nästan 600 000 följare, så är hennes följare i form av både vänner och fans oerhört imponerade över hennes ståtliga gård. "Slottsfrun!", kommenterar Pernilla Wahlgren, och Carolinas vän och poddpartner Carina Berg skriver "Det är så ljuvligt! Nu är du hemma!".

Carolina Gynning har visat bilder på sin nya herrgård, och i kommentarsfältet så är det flera kända profiler som är imponerande av Gynnings herrgård. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Carolina Gynning visar sin nya herrgård – se bilderna från hennes gård 

Visst kan 18 miljoner kronor låta väldigt dyrt – men det är verkligen något som Gynning har råd med. De senaste åren har Carolina Gynning tjänat en miljon kronor per år i taxerad förvärvsinkomst – men det är ju inte de enda pengarna som Carolina får in. 

Är du nyfiken på exakt hur mycket pengar som finns i hennes bolag kan du läsa om hur mycket pengar hon tjänar här.

För tre veckor sedan flyttade Gynning in på sin gård, och hon ser onekligen ut att trivas. Vilket inte är så svårt att förstå – det är verkligen fantastiskt fint i Gynnings nya hus. 

Se bilderna nedan för att få en inblick i hur Carolina Gynning bor på sin herrgård.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!