Martinus Gunnarsen och Klara Hammarströms sågs ihop på Melodifestivalens efterfest.
Martinus Gunnarsen och Klara Hammarströms sågs ihop på Melodifestivalens efterfest. - Foto: Christine Olsson/TT och Claudio Bresciani/TT

Fansens fråga till Klara Hammarström efter bilden med Martinus

Romansrykten började florera när Martinus Gunnarsen, i duon Marcus & Martinus, fångades på bild med Klara Hammarström. Nu undrar nyfikna fans om det är kärlek mellan de två Mello-artisterna.


På lördagen avgjordes Melodifestivalen 2024 och vinnande ur tävlingen, som utspelade sig på Friends Arena utanför Stockholm, gick den norska duon Marcus & Martinus

När tvillingarna tagit emot sångfågeln och publikens jubel var det dags för efterfest, där den ena av dem umgicks flitigt med en tidigare Mello-deltagare.

Allt om Marcus och Martinus: Flickvän, familj och Melodifestivalen 2024

Fansen reagerar på bilderna på Klara Hammarström och Martinus

Under efterfesten sågs nämligen Martinus Gunnarsen stå och hålla om Klara Hammarström, som själv ställt upp i Melodifestivalen år 2020, 2021 och 2022. Efter en stund ska de, enligt Aftonbladet, ha hämtat ut sina jackor för att sedan lämna festen ihop. 

Och det dröjde inte länge innan romansspekulationerna tog fart. I kommentarsfältet till Hammarströms senaste inlägg på Instagram avlöser frågorna från nyfikna fans varandra. Så här skriver några av dem: 

"Hur går det med Martinus?"

"Du och Martinus..?"

"Är du och Martinus tsm?"

"Är det med Martinus sant?"

"Är du och @martinusgunnarsen tillsammans nu?"

Romansrykten efter bilden på Martinus och Klara Hammarström


Foto: Skärmavbild/Instagram/klarahammarstromm

Därför tävlar Marcus & Martinus inte i Norge

Klara Hammarström: "Bara vänner"

Än så länge har Klara Hammarström lämnat kommentarerna obesvarade, men i en kommentar till norska VG säger hon så här om romansryktena:

– Martinus och jag är bara vänner. De är så välförtjänta segern! Jag har lärt känna killarna under turnén där jag har varit förband, så jag vet hur hårt de jobbar.

Så ser du skillnad på tvillingarna Marcus & Martinus

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!