9 bilder
 
 • Intervju24, Bill Clinton, Jonas Berggren, Bill Gates, Pascal Engman, Ulf Ekberg, Jenny Berggren, Söndagsintervjun, Ace of Base
  Foto: Michael Brannäs/SCANPIX
 • Ulf Ekberg, Bill Clinton, Intervju24, Jenny Berggren, Pascal Engman, Söndagsintervjun, Ace of Base, Jonas Berggren, Bill Gates
  Foto: Erhan Güner/SCANPIX
 • Pascal Engman, Jenny Berggren, Bill Gates, Söndagsintervjun, Ace of Base, Ulf Ekberg, Jonas Berggren, Bill Clinton, Intervju24
  Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
 • Intervju24, Bill Clinton, Bill Gates, Jenny Berggren, Ulf Ekberg, Söndagsintervjun, Jonas Berggren, Ace of Base, Pascal Engman
  Foto: Jonas Ekströmer / Scanpix
 • Söndagsintervjun, Ulf Ekberg, Ace of Base, Jenny Berggren, Intervju24, Bill Clinton, Jonas Berggren, Pascal Engman, Bill Gates
  Foto: Jonas Ekströmer / Scanpix
 • Bill Gates, Intervju24, Pascal Engman, Jenny Berggren, Söndagsintervjun, Jonas Berggren, Bill Clinton, Ace of Base, Ulf Ekberg
  Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
 • Jonas Berggren, Bill Clinton, Söndagsintervjun, Bill Gates, Ace of Base, Pascal Engman, Jenny Berggren, Ulf Ekberg, Intervju24
  Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
 • Bill Clinton, Ace of Base, Jonas Berggren, Intervju24, Ulf Ekberg, Söndagsintervjun, Pascal Engman, Bill Gates, Jenny Berggren
  Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX
 • Jonas Berggren, Bill Gates, Pascal Engman, Intervju24, Ulf Ekberg, Söndagsintervjun, Ace of Base, Bill Clinton, Jenny Berggren
  Foto: ERIK ABEL / SCANPIX

Intervju24: Ulf Ekberg

INTERVJU. Nyheter24:s Pascal Engman möter världsstjärnan och musikern Ulf Ekberg och talar om att shotta med Bill Clintons bror, vem som egentligen bjuder när man är på middag med Bill Gates, att slåss med Paolo Roberto, de vilda åren i Göteborg på 80-talet och om sexualdrift och revanschlusta som drivkrafter.

Du firade millennieskiftet tillsammans med Bill Clinton i Vita Huset, hur var det?

– Egentligen skulle vi turnerat med honom under hans valspurt, men då satte vår skivbolagschef, Clive Davies, stopp eftersom han är extremkonservativ. När Bill fick reda på det bjöd han in oss att fira nyår med honom istället. Säkerhetspådraget var enormt, det här var innan 11 september, men Al-Qaida och Bin Laden var ändå på radarn, veckan innan nyårsafton hade man stoppat en lastbil fullastad med sprängmedel som var på väg mot Washington.

Hur var själva festen då?

– Det var bra väder, U2 uppträdde, det var påkostat. Vi åt middag i Vita Huset och efter det blev det efterfest som slutade vid fem. Jag stod och drack shots med Roger Clinton, Bill Clintons brorsa, tills han däckade. Vi fick bära upp honom i hans rum. Det var fantastiskt. Efter allt det officiella blev efterfesten lite mer privat, folk knäppte av sig flugorna och slappnade av.

Hade Bill Clinton slipsen i pannan?

– Nej, han tog det ganska lugnt. Var uppe dagen efter vid nio och höll någon presskonferens. Det går inte att vara bakfull som president, det är ju ett jävla ansvar.

 

Avundsjuka och förakt

Du hade ett uppmärksammat förhållande med Emma Sjöberg på 90-talet, hur kommer det sig att kända människor dras till varandra?

– Man har en förståelse för varandras situation. Är man känd så vill folk ofta ha någonting av en hela tiden, det är svårt att lita på människor. Än mer nuförtiden än förr, med tanke på vad en paparazzibild eller en skandalstory är värd i dag. Vi var ju världens största band på den tiden så det skapades en hysteri kring oss, jag och Emma hade mycket gemensamt och vi kunde lita på varandra.

Ni var ett av världens största band, men här hemma var människor inte allt för imponerade.

– Nej, det var inte kul att alltid bli totalsågad i Sverige. Det fanns liksom inga gränser. Folk skämdes för att de var svenskar, vår musik var som att käka sina egna spyor, den sortens recensioner fick vi. Utomlands var man en hjälte och då var det så klart roligare att vara där än här, så jag flyttade till USA 1993.

Varifrån kom det där föraktet gentemot er?

– Titta på ABBA till exempel, de fick inte en enda bra recension fram till 1989. Man gömde sina ABBA-plattor bakom stereon. Man blir för stor utomlands för att folk ska kunna förstå det. Det finns en enorm avundsjuka som genomsyrar hela vårt samhälle. Samtidigt sporras man av att motbevisa människor.

Har inte vi svenskar blivit bättre på det? Jag tänker på hur hyllad Zlatan Ibrahimovic är till exempel.

– Kanske. Men idrott är annorlunda, man visste vem Zlatan var innan han åkte till Ajax, folk retade sig på hans kaxighet i början. Sen, när han bevisade att det faktiskt fanns fog för kaxigheten, så gjorde det honom ännu större. Han är underbar i sin kaxighet, jag älskar honom.

 

Sov utomhus och åt vatten och bröd

Innan ni slog igenom hade ni svårt att få skivkontrakt. Du och Jonas Berggren liftade till Stockholm med långtradare och sov i parker, var det en tuff tid?

– Vi hade inga pengar, kände ingen i Stockholm och fick inga svar på de brev vi skickade. Det var vårt enda sätt att få skivkontrakt. Någon vinter var det så jävla kallt att vi bröt oss in i ett trapphus. Jag minns att vi spelade upp en skiva för Polar, på den fanns alla våra största hits, men de var inte intresserade. Istället spelade de upp någon låt av en kille som hette Pablo Mendza från Borås och sa ”gör sån här musik, då kan ni bli stora”. Några år senare var Quincy Jones i Sverige för att ta emot Polarpriset och då fick han en fråga av en journalist om vad han kände till om Sverige. Han svarade att han bara kände till Ace of Base. Och då sa samma snubbe på Polar, han som avfärdat våra låtar, att ”om jag hade hört deras låtar så hade jag signat dem direkt”.

Trodde ni hela tiden att ni skulle slå?

– Vi visste hela tiden att det skulle gå bra. Jobbade dygnet runt, tejpade igen fönsterrutorna i studion, spelade in tills vi däckade. Så höll vi på i tre år, vi hade inga pengar heller, så vi levde på vatten och bröd. En gång i veckan hade vi råd att äta pizza. Jag minns att Macdonalds hade ett erbjudande, två Big Mac för priset av en, så vi åkte dit och köpte 40 stycken som vi la in i kylen. Vi åt hamburgare till frukost, lunch och middag hela veckan. En vecka gammal Big Mac smakar inte gott kan jag säga, det var så jävla äckligt. Vi jobbade mot alla odds.

Kan du känna en känsla av revansch gentemot era belackare?

– Ja, absolut. Sexualdrift och revansch är fantastiska drivkrafter. Det är väl lite märkligt att folk i Sverige inte har fattat överhuvudtaget vad vi har gjort. Vi finns faktiskt i Guinness rekordbok som världens mest sålda debutalbum. Mitt liv står inte och faller med det – men det är klart det hade varit kul att bli erkänd i Sverige någon gång.

 

Bill Gates och internet

Ni var väldigt snabba med internet, redan 1995 fanns Ace of Base hemsida, varför?

– Jag har alltid varit en datanörd. Hemsidan var enkel och man fattade inte hur stort internet skulle bli, vi fick 1,7 miljoner träffar de första två månaderna, vilket var en tredjedel av alla som var på nätet vid den här tiden. Det fanns bara tre band på nätet, David Bowie, Peter Gabriel och vi.

Brukar du prata om datorer och internet med Bill Gates, jag har sett några bilder på er tillsammans.

– Jadå, det är klart. Men han var ju mycket tidigare än jag. Han är cool, jag har träffat honom många gånger. En av mina kompisar var med och grundade Microsoft med honom, så vi träffas ganska ofta i privata sammanhang. Bara att lyssna på honom är fantastiskt, han bryr sig verkligen om andra människor. Tittar man på vad han har gjort så finns det ingen som hjälpt världen så mycket som han. Just nu reser han runt i Indien och Kina och försöker övertyga de lokala miljardärerna om att skänka åtminstone hälften av sina förmögenheter till välgörenhet. Han har fått med en hel del folk.

En fråga: om du sitter på middag med Bill Gates, vem betalar då?

– Oftast är det någon annan som bjudit in till lunchen, så det är varken han eller jag.

 

Högerextremism och Paolo Roberto

Du har umgåtts med högerextrema grupper på 80-talet och i en intervju sagt att det var för att få beskydd. Hur tufft var det egentligen i Göteborg 1982?

– Det var nog Sveriges tuffaste stad, och det är det nog än i dag. Det finns flest gäng i Göteborg än i någon annan svensk stad. Det är en fråga jag ställt mig många gånger: vad har vi gjort för att få så mycket hat och aggressivitet i just Göteborg? Det är lätt att skylla på politiker, men jag kan inte se något de skulle ha gjort fel i det här fallet. På 80-talet drev det omkring stora gäng på 100-tals människor, det fanns i och för sig i Stockholm också, i Kungsträdgården. Paolo Roberto var ledare där, jag känner honom väldigt väl och vi träffades några gånger och slogs på varsin sida av gängen. Vi har talat om det efteråt. Han var en tuff jävel på den tiden. Gick man in i Kungsträdgården så blev man nedslagen, det var samma sak i Göteborg, fast vi höll till på Avenyn. Vi slog in rutor, sparkade ner folk, alla var ju beväpnade dessutom. Jag tror att Sverige blev taget på sängen, det gick över från vanliga slagsmål till vapen väldigt snabbt.

Varför går man med i gäng?

– Man söker kärlek, gemenskap och respekt. Det hittar man i gängen. Det är väldigt lätt att bli manipulerad. Jag var ute och slogs varje helg, minst två gånger i veckan. Min näsa har brutits hur många gånger som helst.

Är du bra på att slåss?

– Jag var en street fighter, jag har inte varit i slagsmål sedan 87-88.

Vem skulle vinna i dag av dig och Pablo Roberto, jag tycker han ser tuffare ut.

– Han är en annan typ av fighter, han är ju en kampsportare mer än jag. Men jag vet inte… jag tror att båda är lite för gamla för att slåss, nu träffas vi och tar en bira istället.

Är det inte mycket folk som kommer fram för att jävlas med dig på krogen?

– På 90-talet var det ju det, men jag hade ofta människor runt mig som kunde ta hand om det. Jag blev ju dödshotad av skinheadsen när jag lämnade dem, det var ju långt innan Ace of Base. 1990 var jag på deras dödslista. När vi började med bandet uppträdde jag med skottsäker väst, det fick jag ha de fyra första åren i Ace of Base. Det fanns ju nazister i Tyskland och USA som ville ta mig. Det var ganska stökigt.

Du har ingen ambition att ge dig in i politiken?

– Nej, för fan, det räcker att Alexander Bard är i politiken. Han för alla artisters talan.

Ace of Base, Bill Clinton, Bill Gates, Intervju24, Jenny Berggren, Jonas Berggren, Pascal Engman, Söndagsintervjun, Ulf Ekberg


KOMMENTARER

Fler nöjesnyheter

9 bilder
 
 • Skonhet, smink, Vanessa Hudgens

  För att täcka ojämnheter så använder Vanessa concealern Secret Camouflage från Laura Mercier. Vanessas favoritfoundation är Armanis Luminous Silk Foundation.

 • Vanessa Hudgens, Skonhet, smink

  Rosiga kinder trots dåligt med sömn och mycket jobb? Det fuskar Vanessa fram med med rouge från Nars. Hennes favoritfärger är Desire och Exhibit A.

 • Vanessa Hudgens, smink, Skonhet

  På ögonlocken använder Vanessa bronzer och highlighter istället för ögonskugga. Favoriterna är Laura Merciers Shimmer Loose Powder i färgen Star Dust och MAC:s Mineralize Skinfinish Powder. – Jag använder bronzer på ögonen och highlighter under mina ögonbryn, i ögonvrån och på mina kinder, säger Vanessa till Byrdie.com.

 • Skonhet, smink, Vanessa Hudgens

  Vanessa Hudgens på röda mattan.

 • Vanessa Hudgens, smink, Skonhet

  Långa flirtiga fransar från Vanessa med hjälp av L’Oreal’s Voluminous Waterproof Mascara.

 • Vanessa Hudgens, smink, Skonhet

  Vanessas signaturdoft är Viktor och Rolfs Flowerbomb, men hon har nyligen även fallit pladask för Jo Malones Rose Water & Vanilla Cologne.

 • Vanessa Hudgens, smink, Skonhet

  Vanessa Hudgens favorit till läpparna är Stilas long-wear Liquid Lipstick. Favoriten är färgen Amore som är en djup röd.

 • Vanessa Hudgens, Skonhet, smink

  Vanessa gillar Chanels nagellack allra mest, och mest förtjust är hon i de mörkare färgerna med skimmer i.

 • smink, Vanessa Hudgens, Skonhet

  Sitt glansiga hår ger Vanessa extra tryck med Oleo-Curl Mist från Kerastase.

5

Kolla in Vanessa Hudgens skönhetsfavoriter

Varje vecka tar vi en djupdykning i kändisarnas necessärer. Nu har turen kommit till Vanessa Hudgens.


21 bilder
 
 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Katie jobbar på brännan.

 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Katie Price gosar med sin dotter.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Katie Price är på semester på Cape Verde och bjöd sina följare på den här bilden.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Jodie Marsh i vågad outfit.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Jodie Marsh med en liten pippi.

 • instagram, Miley Cyrus, Twitter

  Miley Cyrus gosar med en hund.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Dwayne Johnson på gymmet.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Candice Swanepoel bjuder på bikiniselfie.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Alessandra Ambrosio och hennes väninnor i poolen.

 • instagram, Miley Cyrus, Twitter

  P Diddy i cowboyhatt på Coachella.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Christina Aguilera hyllar sitt läppbalsam från Eos.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Rita Ora i genomskinlig klänning på Coachella.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Emmy Rossum på en svan.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Kelly Brooks kille David McIntosh lagar mat.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Mel B bjuder på en selfie innan ett dopp i poolen.

 • instagram, Miley Cyrus, Twitter

  Chrissy Teigen bjuder på en selfie.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Irina Shayk ska dra och träna.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  James Franco äter födelsedagskaka.

 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Alessandra Ambrosio och hennes väninnor på Coachella.

 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Lupita Nyongo firar en miljon följare.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Nicki Minaj och Cameron Diaz.

0

Veckans hetaste Instagrambilder


13 bilder
 
 • Halsa, Lista, Träning, Mellanmål, Kost, Li Åwall, Finest

  Li Åwall berättar om vad hon brukar äta mellan målen.

 • Halsa, Kost, Träning, Finest, Li Åwall, Mellanmål, Lista

  Äggröra med rökt kalkon och skivade tomater: 1 ägg, 4 äggvitor, 4 skivor rökt kalkon, 5 små tomater eller 1 stor tomat. Ät som den är eller servera med valfritt tillbehör som tex 1 st avokado och eller en näve cashewnötter. Gör så här: Skiva kalkon och tomat i små bitar. Häll i ägget, äggvitorna, kalkonbitarna och tomatbitarna i en stekpanna. Stek och rör om samtidigt tills äggröran börjar få färg.

 • Lista, Li Åwall, Mellanmål, Träning, Halsa, Finest, Kost

  Mums!

 • Halsa, Träning, Finest, Li Åwall, Mellanmål, Lista, Kost

  Kokta ägghalvor: 3 st ägg, Ekologiskt jordnöttsmör från Fitnessguru Gör så här: Koka äggen. Skala och dela äggen i två delar. Gröp ur äggulan. Ersätt äggulan med ekologiskt jordnötssmör från Fitnessguru.

 • Kost, Träning, Lista, Halsa, Mellanmål, Li Åwall, Finest

  Du kan även använda ost.

 • Mellanmål, Kost, Halsa, Lista, Li Åwall, Finest, Träning
 • Träning, Halsa, Lista, Kost, Li Åwall, Mellanmål, Finest

  Till omelett passar det även jättebra att lägga till lite kallrökt lax och avocado.

 • Finest, Träning, Kost, Mellanmål, Halsa, Li Åwall, Lista
 • Li Åwall, Mellanmål, Kost, Lista, Finest, Träning, Halsa

  Övernattengryn: 1 dl havregryn, 1 dl lätt naturell kvarg, 1 dl lättmjölk, 2-3 dl frysta eller färska blåbär, Topping (valfritt): 2 mtsk kokosflingor Ca 5-10 st valnötter/cashewnötter 1 mtsk Fitnessgurus ekologiska jordnötssmör eller mandelsmör. Gör så här: Blanda havregryn, kvarg och mjölk i en skål tills havregrynen börjar tjockna. Häll i lite blåbär i botten av ett glas. Häll i lite smet i glaset så det täcker blåbären. Fortsätt skikta blåbär och smet. Ställ in glaset i kylskåpet under natten så det får står och dra sig. Njut av den till frukost eller mellanmål, innan eller efter träning. Toppa med valfria ingredienser som tex kokosflingor, nötter, kanel, frukt, jordnötssmör.

 • Finest, Mellanmål, Träning, Kost, Lista, Li Åwall, Halsa
 • Mellanmål, Träning, Halsa, Li Åwall, Finest, Kost, Lista

  Tonfisk med röd pesto på riskaka. Gör så här: Blanda tonfisk och röd pesto i en skål. Servera på riskakor. Ser ut som kattmat och smakar som himmelen.

 • Li Åwall, Lista, Träning, Finest, Mellanmål, Kost, Halsa
 • Träning, Halsa, Finest, Li Åwall, Lista, Mellanmål, Kost

  Lätt naturell kvarg med skivad frukt eller bär i toppat med nötter: 250 g lätt naturell kvarg. Valfri frukt eller bär som tex: Äpple, banan, kiwi, blåbär eller hallon.. Nötter som tex: Naturella cashewnötter eller valnötter. Eventuellt lite kanel och/eller honung.

6

Träningsprofilen Li Åwalls 5 bästa mellanmålstips


10 bilder
 
 • I'm Next, Vårtrender, Livsstil, Modette, Fanny Lyckman, USA, Fashionblogg Fanny Lyckman, LA, Fredagsintervju
 • I'm Next, Livsstil, LA, Vårtrender, Fredagsintervju, Modette, Fashionblogg Fanny Lyckman, USA, Fanny Lyckman

  Fanny är just nu med i "Kickstart" som sänds på tv3 play.

 • USA, Fanny Lyckman, I'm Next, LA, Fashionblogg Fanny Lyckman, Vårtrender, Fredagsintervju, Modette, Livsstil

  Skinnbrallor är ett av bloggerskans favoritplagg.

 • LA, Fanny Lyckman, Vårtrender, Fashionblogg Fanny Lyckman, USA, Livsstil, Fredagsintervju, Modette, I'm Next

  – LA är en stad jag fått mersmak för och inte alls hade haft något emot att flytta till.

 • Modette, Livsstil, Fredagsintervju, Fashionblogg Fanny Lyckman, USA, Vårtrender, LA, I'm Next, Fanny Lyckman

  Kickstart spelades in i varma och sköna Lanzarote.

 • USA, LA, Modette, Livsstil, Fredagsintervju, Fashionblogg Fanny Lyckman, Fanny Lyckman, I'm Next, Vårtrender

  – Jag älskar sportstilen, och skulle nog generera den som en typisk "Fanny-look".

 • Fredagsintervju, Livsstil, Fashionblogg Fanny Lyckman, I'm Next, Modette, Vårtrender, LA, Fanny Lyckman, USA

  – Långa kappor är ett plagg jag kommer klä mig mycket i till våren.

 • LA, Vårtrender, Modette, I'm Next, Fanny Lyckman, USA, Livsstil, Fredagsintervju, Fashionblogg Fanny Lyckman

  Pink hair, don't care.

 • Modette, Fanny Lyckman, LA, I'm Next, Fredagsintervju, Livsstil, USA, Fashionblogg Fanny Lyckman, Vårtrender

  En jeep och roadtrip längs kusten hör Usa till.

 • Modette, Livsstil, I'm Next, Fredagsintervju, USA, Vårtrender, LA, Fanny Lyckman, Fashionblogg Fanny Lyckman

  Och givetvis körde gänget en roadtrip genom LA, längs kusten och slutligen till Vegas.

1

Fredagsintervju: Fanny Lyckman

Hon är både snygg och rolig, har en framgångsrik modeblogg samt släppt en egendesignad klädkollektion. Idag pratar vi vårtrender, oväntade saker och LA med Fanny Lyckman.


:(
4 bilder
 
 • Wu-Tang Clan, Chirst Bearer, Andre Johnson

  Rapstjärnan försökte att ta sitt liv.

 • Wu-Tang Clan, Andre Johnson, Chirst Bearer

  Inann det skar han av sin penis.

 • Wu-Tang Clan, Andre Johnson, Chirst Bearer

  Han har tidigare varit sammankopplad med Wu-Tang Clan.

 • Andre Johnson, Chirst Bearer, Wu-Tang Clan

  Ingen vet vad som orsakat Andres agerande. Stjärnan vårdas nu på sjukhus.

16

Rapstjärnan skar av sin penis – hoppade sedan från hus


8 bilder
 
 • Topless, Heidi Klum, Strand

  Heidi Klum solade topless i Mexiko.

 • Topless, Strand, Heidi Klum

  Heidi Klum och Vito Schnabel i Mexiko.

 • Heidi Klum, Topless, Strand

  Paret hade en härlig dag i solen.

 • Heidi Klum, Topless, Strand

  Heidi Klum i solen.

 • Topless, Heidi Klum, Strand

  Heidi Klum i silvertrosor.

 • Topless, Heidi Klum, Strand

  Heidi och Vito tar ett dopp.

 • Heidi Klum, Strand, Topless

  Heidi och Vito i Mexiko.

 • Heidi Klum, Strand, Topless

  Heidi och Vito i Mexiko.

2

Supermodellen topless på drömsemester med nya kärleken

Supermodellen Heidi Klum solade loss i Mexiko. Vid sin sida hade hon självklart sin nya kärlek.11 bilder
 
 • Joannas måsten i sminkväskan.

 • Joannas favoritläppstift från YSL.

 • En av Joannas favoriter i badrumsskåpet, kroppsolja från Björk & Berries.

 • Favoritprodukten just nu: Clarins brun utan sol olja.

 • "Hårvårdsserien jag kör på nu luktar heaven, typ som ett jordgubbsland."

 • Joannas nagellacksamling.

 • Tre favoriter från badrumsskåpet.

 • "Åh, jag har alltid haft en liten kärleksaffär till parfymer".

1

I mitt badrumsskåp: Joanna Fingal


23 bilder
 
 • Fan, Blogg, Svensk, Belieber, Fanblogg, Justin Bieber

  Beliebern Jessica.

 • Justin Bieber, Blogg, Svensk, Fan, Fanblogg, Belieber

  Justin Bieber och hans advokat förbereder sig nu för den stundande rättegången sedan han kört för fort. Nu kommer ytterligare anklagelser om dåligt beteende.

 • Blogg, Belieber, Svensk, Fanblogg, Fan, Justin Bieber

  Han kan för fortkörningen dömas till mer än två år i fängelse.

 • Fan, Svensk, Blogg, Justin Bieber, Fanblogg, Belieber

  Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater för det snedsteget.

 • Belieber, Fanblogg, Blogg, Svensk, Justin Bieber, Fan

  Den här bilden la Bieber upp tidigare under festkvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge greps. Stjärnan har nu raderat bilden.

 • Fan, Svensk, Blogg, Justin Bieber, Belieber, Fanblogg

  Stjärnan började gadda sig vid 16 års ålder. När han i början av året greps för rattfylla passade polisen på att föreviga några av tatueringarna.

 • Blogg, Fan, Justin Bieber, Fanblogg, Belieber, Svensk

  Den lilla fågeln blev Justins första. Även hans pappa och morbror har en likadan.

 • Justin Bieber, Fan, Belieber, Fanblogg, Svensk, Blogg

  I januari 2012 hamnade Jesus på benet.

 • Belieber, Justin Bieber, Fanblogg, Blogg, Fan, Svensk

  Indianen symboliserar ett kanadeniskt juniorlag i hockey som en familjemedlem tog med Justin för att se när han var liten.

 • Fanblogg, Justin Bieber, Belieber, Blogg, Svensk, Fan

  Kronan kom till 2012.

 • Blogg, Svensk, Fan, Belieber, Fanblogg, Justin Bieber

  Romerska siffror har Bieber på bröstet.

 • Blogg, Justin Bieber, Fan, Svensk, Fanblogg, Belieber

  Här står ordet love i lodrätt bredvid en joker.

 • Fanblogg, Justin Bieber, Svensk, Belieber, Blogg, Fan

  Kronan sitter upp mot nyckelbenet, vad tror du den symboliserar?

 • Fan, Blogg, Justin Bieber, Svensk, Fanblogg, Belieber

  Till höger syns en text från bibeln.

 • Fan, Fanblogg, Svensk, Justin Bieber, Belieber, Blogg

  Så här ser den ut närmre.

 • Fan, Fanblogg, Belieber, Justin Bieber, Svensk, Blogg

  Du ser här.

 • Blogg, Belieber, Fanblogg, Justin Bieber, Fan, Svensk

  Händer som ber blev Justins andra tatuering med religiös inriktning.

 • Justin Bieber, Belieber, Blogg, Fanblogg, Fan, Svensk

  Musiken är allt.

 • Svensk, Fan, Belieber, Fanblogg, Blogg, Justin Bieber

  Fågeln syns inte så mycket på långt håll.

 • Fanblogg, Fan, Blogg, Justin Bieber, Svensk, Belieber

  det lär bli en hel del fler gaddningar för Bieber om han fortsätter på samma spår.

 • Blogg, Justin Bieber, Svensk, Fanblogg, Fan, Belieber

  Armen är prydd med bläck.

 • Justin Bieber, Blogg, Fanblogg, Fan, Svensk, Belieber

  Stjärnan har dock några fler som polisen missat.

 • Justin Bieber, Fan, Svensk, Belieber, Fanblogg, Blogg

  Det är polisens bilder från i början av året.

41

Beliebern Jessica: Han får ta emot mer skit än vad han förtjänar
3 bilder
 
 • Twitter, Miley Cyrus, Bangerz, sjukhus, TMZ

  Miley förd till sjukhus.

 • Bangerz, sjukhus, TMZ, Miley Cyrus, Twitter

  Kanske är det dags för Miley att unna sig lite vila.

 • sjukhus, Twitter, TMZ, Miley Cyrus, Bangerz

  Mileys hund gick nyligen bort vilket tog hårt på stjärnan.

0

Miley Cyrus ställde in konsert – efter bihåleinflammation


26 bilder
 
 • Fergie, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachellafestivalen, Coachella, festival, Selena Gomez

  Paris och Nicky Hilton var som vanligt på plats.

 • Coachella, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Kate Bosworth, festival, Fergie, Selena Gomez

  Wiz Khalifas fruga Amber Rose körde på solglasögon och hoodie.

 • Fergie, Coachella, Coachellafestivalen, festival, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez

  Ryan Phillippe såg aningen sorgsen ut.

 • Coachellafestivalen, festival, Selena Gomez, Fergie, Kate Bosworth, Coachella, Kendal Jenner

  Aaron Paul stod och gapade.

 • Coachellafestivalen, festival, Coachella, Selena Gomez, Fergie, Kendal Jenner, Kate Bosworth

  Carmen Electra i blått.

 • Coachella, festival, Selena Gomez, Fergie, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Kate Bosworth

  Fergie i publikvimlet.

 • Coachella, Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachellafestivalen, Fergie, Kate Bosworth, festival

  Selena Gomez såg ut som en älva i sina vita klänning.

 • festival, Selena Gomez, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Fergie, Coachella

  Zoë Kravitz flanerade omkring.

 • Fergie, Coachellafestivalen, Coachella, festival, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez

  Minnie Driver kollade in utsikten.

 • festival, Kate Bosworth, Selena Gomez, Fergie, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Coachella

  Paris Hilton är en flitig besökare av Coachella-festivalen.

 • Kate Bosworth, Fergie, Selena Gomez, Kendal Jenner, festival, Coachellafestivalen, Coachella

  Hilary Duff i folkvimlet.

 • Coachella, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Selena Gomez, Fergie, festival

  Victorias Secret-modellen Alessandra Ambrosio Instagrammde från festivalen.

 • Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachella, Fergie, Selena Gomez, Coachellafestivalen, festival

  Jared Leto spatserade omkring.

 • Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachellafestivalen, Coachella, Selena Gomez, festival, Fergie

  Men passade även på att fotograferas tillsammans med fansen.

 • Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Coachella, festival, Selena Gomez, Kendal Jenner, Fergie

  Alexander Skarsgårds ex-flickvän Kate Bosworth hade det mysigt med nya pojkvännen.

 • Coachella, Fergie, Selena Gomez, Kendal Jenner, festival, Coachellafestivalen, Kate Bosworth

  Kendall Jenner och systern Kylie Jenner syntes lite varstans.

 • Fergie, Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, festival, Kendal Jenner

  Vanessa Hudgens var minst sagt svår att känna igen.

 • Coachella, Fergie, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachellafestivalen, festival, Selena Gomez

  Sverigeaktuella David Hasselhoff var också på plats.

 • Coachella, Selena Gomez, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Fergie, festival

  Steven Tyler.

 • festival, Selena Gomez, Fergie, Coachella, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachellafestivalen

  Kendall Jenner i somrig outfit.

 • Coachella, festival, Kate Bosworth, Fergie, Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachellafestivalen

  Men Paris såg desto gladare ut.

 • Kate Bosworth, Coachellafestivalen, Selena Gomez, Kendal Jenner, Fergie, Coachella, festival

  CSI Las Vegas-stjärnan Gary Dourdan.

 • Coachellafestivalen, Fergie, Coachella, Kate Bosworth, Kendal Jenner, festival, Selena Gomez

  Joe Jonas i folkvimlet.

 • Fergie, Selena Gomez, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, festival, Kate Bosworth, Coachella

  Systrarna Jenner instagrammade från festivalen.

 • Kate Bosworth, Fergie, Kendal Jenner, Coachella, Selena Gomez, Coachellafestivalen, festival

  Twilighthunken Kellan Lutz var där.

 • Coachellafestivalen, festival, Coachella, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez, Fergie

  Lindsay Lohan berättade för sina instagramföljare att hon var på väg till festivalen.

0

Här minglar kändisarna på Coachellafestivalen


7 bilder
 
 • Samir Badran, Paradise Hotel, Youtube, SOS Samir

  Samir öser kärlek över sina följare.

 • Youtube, SOS Samir, Paradise Hotel, Samir Badran

  Han har hunnit med att få en sushi uppkallad efter sig.

 • Youtube, SOS Samir, Paradise Hotel, Samir Badran

  Bli jagad av fans efter godisregn.

 • SOS Samir, Youtube, Samir Badran, Paradise Hotel

  Försöka klappa på folks hundar.

 • Samir Badran, Youtube, SOS Samir, Paradise Hotel

  Leta kläder i loppisbutiker.

 • Paradise Hotel, Samir Badran, Youtube, SOS Samir

  Spelat curling.

 • Youtube, Samir Badran, SOS Samir, Paradise Hotel

  Och ramlat i godislådor.

0

Samir Badran visar upp sina bästa stunder


Senast bloggat

 
 

3 bilder
 
 • Slefieprinsessorna gav deltagarna en utmaning som blev en aning knepig för vissa. Andra klarade det galant.

7

Här lär Modetterna Top Model-deltagarna att ta den perfekta selfien


3 bilder
 
 • Klipp, Program, Robert Aschberg, TV3, Blogg, Trolljägarna, Alexandra Nilsson, Video, Kissie

  Kissie berättar själv om de hårda kommentarer, hot och mordhot hon tvingats ta emot.

50

Här bryter Kissie ihop när hon berättar om näthatet på bloggen
Intervjuer

3 bilder
 
 • Nikeisha Andersson, Regissör, Producent, Eric Saade

  Kunderna är många, och stora.

30

21-åriga Nikeisha gör kometkarriär som regissör åt stjärnorna

Stockholmstjejen Nikeisha Andersson gör karriär som videoregissör åt internationella jättekunder och artister. – Att få göra något sådant som 20-åring och vara helt själv med sitt team och artist inne på Friends arena – det är bara galet, berättar hon för Nyheter24.

4 bilder
 
 • Chris Medina, Intervju, Here comes the flood, Musik, Getty Domein

  Chris Medina är tillbaka.

21

"Nu har man ryktet om att vara den otroligt bra människan"

Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
 • Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
  lördag 25/1 08:36

 • Matias Varela, Snabba Cash, Intervju

  Matias Varela spelar Jorge i Snabba Cash-filmerna.

3

Matias Varela: "Bakom ytan hittar du en liten och finnig pojke"

Matias Varela spelar värdetransportrånaren Jorge i Snabba Cash. För Nyheter24 berättar han om hur trött han är på att behöva förklara varför trovärdigheten inte är det viktigaste i en film.
– Det viktigaste är att den är underhållande, säger han.8 bilder
 
 • Kost, Halsa, träna med d-flex, Mikael Persbrandt, kayo, D Flex, Träning

  Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay.

1

Nyheter24 träffar D-flex: "Självklart äter jag onyttigt ibland"

Han tränar med Sveriges kändiselit, har nyligen släppt en bok och är hjärnan bakom den populära appen "Bikinifit". Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay för att snacka om vegetarisk mat, synsätt, ideal och hur det var att träna upp Mikael Persbrandt.4 bilder
 
 • Malin Buska spelar Natalie Krajnic i Snabba Cash.

1

Snabba Cash-stjärnan: "Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar"

Malin Buska spelar maffiabossen Radovan Krajnics dotter, Natalie, i Snabba Cash – Livet deluxe. Hon går djupt in i rollen och går ut först när hon inspelningarna är färdiga.
– Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar, säger Malin till Nyheter24.

5 bilder
 
 • Undressed, Kim Cesarion

  Kim Cesarion slog igenom med låten "Undressed".

6

Kim Cesarion: Jag får en hel del kommentarer om att jag inte är svensk

Kim Cesarion kan nog beskrivas som Sveriges nya soulprins. Hans lena röst förför och hans lite tillbakadragna och blyga personlighet charmar publiken. Nyheter24 fick en pratstund med stockholmaren.

 • Svenska Storbloggare 2013, Dessie, Desire Nilsson, Nyheter24, Bloggare, Intervju

  Desirée Nilsson, 18, innan hon gasar iväg.

3

Dessie: Jag vill flytta till Kina och ha två barn

Hon tycker att marijuana borde finnas på recept, kan gråta på beställning, är flygrädd men tokig i snabba bilar. Nyheter24 sätter sig bakom ratten med storbloggerskan Desirée Nilsson, 18.

4 bilder
 
 • Odd Spångberg, Isabella Löwengrip

  Odd Spångberg har fått kliva fram i rampljuset efter att han blev tillsammans med Blondinbella.

0

Odd: "Vi hanterar Blondinbellas ADHD bra"

Odd Spångberg är mer än Blondinbellas pojkvän. Nyheter24 har träffat den mångsidige 24-åringen och pratat om "Bellas" ADHD, frieriet, juckande hundar och varför det var omöjligt för honom att dejta Kissies kompis.