1 av 6
- Foto: All over press
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: All over press
4 av 6
- Foto: All over press
5 av 6
- Foto: All over press
6 av 6
- Foto: All over press

Vännerna fick träffa Jennifer Anistons nya

Glöm gamla ragg och misslyckade förhållande. Nu har Jennifer funnit vad hon letat efter.


Vem är Jason Theroux

Jason Theroux har spelat i filmer så som; American Psycho, Charlies Änglar och The Baxter. Han har även haft en mindre roll i serien Sex and the city samt varit exekutiv producent för filmen Tropic Thunder. Jason skrev även manuset till storfilmen Iron Man 2.

Vänner-stjärnan Jennifer Aniston, tidigare gift med Brad Pitt, är inte obekant med kraschade förhållanden. Stjärnan som förutom för sina filmer är känd för att träffa bad boys och för att aldrig lyckas hitta den rätta verkar äntligen ha hittat rätt.

Jennifer och skådespelaren Justin Theroux träffades under inspelningen av filmen Wanderlust i höstas. De har tidigare setts äta middag i vad som verkat vara goda vänners lag, men nu uppger den amerikanska tidningen People att relationen utvecklats.

 

Fest

Paret ska bara ha dejtat i ett par veckor men Jennifer ska enligt uppgift redan vara väldigt förtjust i Justin. Så begeistrad att hon anordnade en liten fest för att vännerna skulle få tillfälle att träffa hennes nya kärlek. Jennifers väninnor, däribland Vänner-skådisen Courtney Cox, var enligt uppgifter till People väldigt nöjda med Jennifers val av man.

- De hade alla väldigt roligt och trivdes med Justins sällskap, säger källan.

Kanske har Jennifer hittat rätt efter år av misslyckat dejtande med män som John Mayer, Paul Sculfor, Bradley Cooper och Gerard Butler.

– Justin är mycket mer intressant än de andra killarna, hon gillar honom verkligen, lägger källan till.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!