Veckan i Tryck

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


(-) Claes Åkesson
Claes hann med knappt ett par veckor som sidekick åt Anders Timell och Gry Forsell i Äntligen Morgon innan han hoppade av. Anledningen sägs vara att Claes blev utbränd av att åka pendeltåg hit och dit (från Örebro till Stockholm). Tack och hej.
 

(?) Schulman och Birro
På 90-talet hade vi Dramaten-skådisar och dokusåpastjärnor. 00-talet hör till Schulman-klanen och Marcus "Dramaqueen" Birro. De har tydligen bråkat. Och blivit sams igen. Vem fan bryr sig?
 

(+) Kikki i Afrika
"
Gjorde en äppelpaj med vaniljvisp å smällde i mig hela skiten. Tänkte att i Afrika vet man ej va som bjuds". Sedan åkte Kikki till Afrika, fullproppad med Malariatabletter och paj, för att spela in en långfilm. Nu har det varit knäpptyst från Kikki i flera dagar. Riktigt orolig är jag nu. I Afrika vet man ej va som bjuds.


(!) Party like a rockstar, fuck like a pornstar
Sverigedemokraterna festar loss som rena rama Motörhead på turné.

– Vi minglade runt bland alla partimedlemmar, drack sprit och snacka skit. Snut övervak och hela köret haha, säger en tjej till Nyheter24 som var med och festade med Jimmie Åkesson och gänget.
Nu väntar jag spänt på min exklusiva inbjudan till nästa fylleslag.

 

(+) Camilla Henemark
Kvinnan hade ihop det med Sveriges mest omöjliga man talar ut i en stor intervju i tidningen Faktum. Och Camilla är skarp som tusan – apropå prinsessan Madeleines livsstil säger hon:
- Om man ska ha monarki har jag svårare för prinsessan Madeleine som shoppar i New York. Det är ett jävla dyrt socialbidrag, säger Camilla Henemark till Faktum.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckan i Tryck