- Foto: All over press/Montage

Veckans Hollywood-tweets

Nyheter24 summerar veckan i kändistweets.


Nyheter24 på Twitter

Glöm inte att du kan följa Nyheter24 på twitter här.

Cindy Crawford - Hemma i Los Angeles efter en fantastisk resa. Vilket härligt land och och roliga människor. Tack för gästvänligheten och god mat, twittrar supermodellen om sin visit i Buenos Aires.

Paris Hilton - Just avslutat en bikiniplåtning. Bilderna blir fantastiska. Älskade att plåta på Hawaii, så varmt och fint här.

Katy Perry - Ensam hemma är den bästa filmen någonsin, tycker popstjärnan.

Kim Kardashian - Må dina grannar respektera dig, trubbel strunta i dig, änglar skydda dig och himlen acceptera dig, twittar Kim. Som om hon va en 15-åring som skrev på sin Playahead-profil.

Lady Gaga - Så glad över att min musikspecial "A very Gaga Thanksgiving" sänds om 20 minuter. Jag regisserade den och tillbringade veckor med att sätta ihop det.

Christina Aguilera - Spana in mitt fantastiska stylingteam som hjälpte mig att bli redo för min parfymreklam, twittrar stjärnan och länkar till den här videon som visar behind the scenes-material.

Nicole Richie - Kom just på min mormor med att leta efter guld, glad Thanksgiving, twittrar Nicole skämtsamt.

Russel Crowe - 80 minuter på gymmet, roddmaskin, cykel, en maskin som har en skridsko-rörelse som funktion (bara i Kanada eh).

Samuel L Jackson - Från en tacksam motherfucker till resten av er, glad Thanksgiving, twittrar stjärnan om högtiden som inföll i USA i veckan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!