Bonde-Ellinor om ändrade sommarplanerna: "Man ska inte klaga men..."

Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson engagerar vecka efter vecka sina följare på sociala medier. Nu har hon skrivit ut ett inlägg om sina sommarplaner.


Det var för drygt en månad sedan som det kom fram att bonde-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gjort slut. Det var på Instagram som Ellinor skrev i en känslosam text att paret valt att gå skilda vägar. 

Profilerna hade kommit att bli riktiga tittarfavoriter i sin säsong och deras kärlekssaga följdes dagligen av tusentals människor. 

Tusentals människor älskade att följa parets vardag på gården. Bildkälla: TV4

Efter uppbrottet har Ellinor skrivit på sin Instagram att hon inte kommer att vilja prata om uppbrottet och att hon under sina frågestunder inte vill ha frågor om vad det var som hände. 

Men utanför uppbrott och krossade hjärtan så fortsätter Ellinor att engagera sina följare med annat innehåll. Och dom älskar det. Bland annat hyllades hon nyligen efter att ha publicerat en bild på "en bikinikropp" som hon själv så bra beskrev det.

Och nu har hon igen engagerat sina följare med en fråga på sin Instagram. 

Bonde-Ellinor:"Blev inte som tänkt"

I sitt senaste inlägg skriver nu Ellinor om att det plötsligt landat en hel drös sommarplaner i hennes knä – från att hon innan inte haft några alls. Hon vädjar samtidigt till sina följare att de ska stanna upp och njuta av livet när det går undan. 

Hon själv ska både jobba och semestra på olika orter. 

"Jag klagar absolut inte, men det gäller att inte glömma att stanna upp och andas lite när livet går i ett", skriver hon. 

Så härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!