Jeppe Johansson
Jeppe Johansson har vi sett i en rad olika dokusåpor. - Foto: Instagram/Viafree

Det här gör Paradise Hotel-Jeppe idag

Jesper "Jeppe" Johansson har varit med i några av våra mest skandalomsusade dokusåpor. Men var har han tagit vägen?


Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige. Det hela slutade med att han vann och sedan kastade guldkulan i marken vilket gjorde Aina Lesse helt lottlös. 

Jesper blev den första som kastade kulan i svenska Paradise Hotel. Bildkälla: Vifree

Men det var inte sista gången PH-tittarna skulle få ta del av Jeppe. 2017 steg han på nytt in i programmet under "Allstar-säsongen" men resan slutade tvärt då Jeppe kastades ut på grund av regelbrott. 

Jesper klev in på nytt 2017. Bildkälla: Viafree

– Beslutet fattades efter att han vid upprepade tillfällen och trots varningar brutit mot flera regler både framför och bakom kameran, sa Susanne Nylén, Presschef Sent Group Sverige, till Nyheter24 

Jeppe själv blev förundrad över vad som hände och menar att produktionen aldrig gav honom någon ordentlig anledning till varför han fick lämna paradiset.

– Jag menar det finns folk där inne som använder ord jag aldrig skulle ta i min mun och som går på personangrepp på ett sätt jag inte skulle göra. Det är mer ett regelbrott om du frågar mig, sa han då till Expressen.

Jesper var även med i Ex on the beach 2016. 

Det gör Jeppe idag

Idag arbetar Jesper som personlig tränare online där han hjälper klienter till en hälsosammare livsstil. Han är vegan och sysslar mycket med personlig utveckling, meditation, hälsa och kost. 

Han skrev nyligen ut att han varit med i en så kallad "ayahuascaceremoni", vilket enligt Jesper förändrat honom som person. Under ledning av en präst så dricker man ett psykedeliskt te, som är narkotikaklassat i Sverige.

Jeppe säger att han idag tappat nästan allt sitt kroppsfett samt känner sig klarare i huvudet. Bildkälla: ptjeppe

Efteråt berättade han att han börjat tänka med hjärtat istället för med sitt ego, han har tappat nästan allt sitt kroppsfett, sover bättre och känner sig "klarare i skallen". Han delar ofta med sig av recept på vegansk mat han själv föredrar och ofta lagar. 

"Ny dag nya möjligheter. Varje dag är en fantastisk möjlighet att börja något nytt. Att börja skriva ett nytt kapitel med fokus på dig, din hälsa och välbefinnande. Du är så himla välkommen till mig om du vill ha hjälp. Teamwork makes the dreamwork", skriver han i ett av sina senaste inlägg. 

Jeppe befinner sig ofta på resande fot och har på senare dagar både betat av Berlin, Portugal och Spanien. Just nu befinner han sig dock i Stockholm där han fortsätter att arbeta med att coacha online. 

Han har just nu inga planer på att vara ned i TV igen. 

Läs mer: PH-Jeppe tatuerade hela huvudet – berättar nu sanningen bakom

Det här jobbar Paradise Hotel-deltagarna med utanför programmet

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.