Linus och Pernilla Wahlgren
Linus Wahlgren har fått lön av Pernilla – nu avslöjas det varför... - Foto: SVT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Linus Wahlgren avslöjar lönen från Pernilla: "Hennes plånbok..."

Det är när Linus Wahlgren gästar Carina Bergfeldt i SVT som det kommer fram att han faktiskt fått lön från sin syster Pernilla Wahlgren. Och hur gick egentligen DEN löneförhandlingen till?


Att det går riktigt bra för Pernilla Wahlgren, 56, är ingen större hemlighet. Hon drar in enorma summor pengar varje år – men så har hon ju också väldigt mycket på gång. 

Utöver att vara huvudpersonen i långköraren Wahlgrens värld så poddar hon med bästa vännen Sofia Wistam i podden Wahlgren & Wistam, och på somrarna så leder hon Allsång på Skansen i SVT. 

Som om inte det vore nog så har hon även ett eget hudvårdsmärke, gör klädkollektioner för Ullared och showar loss för utsålda hus med sin föreställning Happy Ending, som föregicks av Hybris-föreställningarna.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Är du nyfiken på att läsa exakt hur mycket Pernilla Wahlgren tjänar kan du få reda på det här – hon har nämligen tredubblat sin monsterlön på väldigt kort tid...

Även Pernillas make Christian Bauer går det riktigt, riktigt bra för. Hur mycket pengar han tjänar kan du läsa om här.

Linus Wahlgren fick lön av Pernilla Wahlgren

De flesta i Pernilla Wahlgrens släkt har valt något kreativt att syssla med – och hennes lillebror, skådespelaren Linus Wahlgren är inget undantag. Våren 2024 är han aktuell i David Bowies första och enda musikal Lazarus.

Men utöver att göra filmer och musikaler så har Linus alltid tid att hjälpa syrran Pernilla om nöden kräver. När Pernilla och resten av ensemblen var en man kort så hoppade Linus Wahlgren in med kort varsel.

När Linus Wahlgren gästade Carina Bergfeldt så var det just detta som Carina fått nyss om. 

– Var det henne du fick löneförhandla med?, frågar Carina Bergfeldt.

Därför träffar inte Pernilla Wahlgren sin bror: "Det är..."

Linus Wahlgren gästar Carina Bergfeldts talkshow i SVT. Bildkälla: SVT

Linus Wahlgren är extremt mycket mer privat lagd än systern Pernilla – och det har också gjort att han inte är lika tät som sin syster.

– Det kändes knappt i hennes plånbok. Det är det som skiljer mellan oss. Hon pratar väldigt mycket om sitt privatliv. Jag gör inte det. Men det skiljer också enormt mycket pengar därför, svarade Linus och skrattade.

Allt om Linus Wahlgren: Längd, flickvän, syskon, ålder och barn

Carina Bergfeldt finns på SVT Play från och med klockan 17.00 varje fredag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!