Christian Bauer
Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer har en trevlig månadslön. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

Christian Bauer är inte bara Pernilla Wahlgrens fästman. Han är även inköpschef på ICA inom segmentet hälsa och skönhet. Och lönen – den är inte så dum den...


Att det går bra för medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso kan inte vara någon större hemlighet. 

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister, och utöver att ha synts i Wahlgrens värld i 14 säsonger så driver hon podden "Wahlgren & Wistam" tillsammans med vännen Sofia Wistam, gör succé med sin show Hybris och dessutom var hon programledare för Allsång på Skansen – ett jobb hon tar sig an även nästa år.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernillas barn går det ju också minst sagt finfint för. Precis som mor sin så är Benjamin Ingrosso även han en av landets mest firade sångröster samtidigt som Bianca Ingrosso fullkomligen river som entreprenör, influencer och programledare för den egna talkshowen BIANCA. 

Oliver Ingrosso är kanske den som skytt rampljuset mest, men trots det så går det strålande även för Oliver som halt valt krogbranschen istället. Är du nyfiken på hur mycket pengar Oliver Ingrosso tjänar kan du läsa om det här.

Miljonerna rullar in för Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Vad jobbar Christian Bauer med? 

Men hur ser det ut för Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer då?

När Pernilla och Christian Bauer träffades våren 2021 så jobbade han som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. Utöver det så har han varit gruppinstruktör på gymkedjan SATS och även jobbat som modell.

Christian Bauer har all anledning att le. Både kärlekslivet och karriären går som smort. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i augusti i fjol så avslöjade Pernilla i sin podd att Christian Bauer hade fått ett nytt jobb.

– Åh, nu ska jag säga rätt. Christian, min kära pojkvän, har fått nytt jobb. Han ska jobba som inköpschef på Ica. Jätteroligt! Han är jätteglad, berättade Pernilla.

Pernilla Wahlgren i chock när Christian Bauer öppnar presenten: "Fyfan..."

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer

Christians tjänst som inköpschef på ICA är inom kategorin hälsa och skönhet – något som borde ge honom en klar fördel när det kommer till att diskutera smink och skönhet med Pernilla och Bianca. 

Pernilla driver nämligen skönhetsmärket L'Acuila, och Bianca är som bekant grundare av CAIA Cosmetics.

Så, vad tjänar Christian Bauer då? Jo, enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Christian Bauer under år 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 726 700 kronor, samt 135 543 kronor från näringsverksamhet.

Utslaget på 12 månader ger det Christian Bauer en härlig månadslön på 60 558 kronor.

Pernilla Wahlgren avslöjar hur hon och Christian gör med pengarna: "Han betalar..."

/
Senaste nytt

Det sa kungen till Felix Herngren under krogkvällen

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Marcus & Martinus kom tvåa i Melodifestivalen i fjol. Nu är de tillbaka – och är favorittippade. Men vi är inte bara här för att få revansch, vi älskar verkligen Mello, säger Martinus.

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

1 timme sedan
För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.