Tommy Myllymäki, Mischa Billing och Tom Sjöstedt utgör juryn i "Sveriges Mästerkock" 2024.
Tommy Myllymäki, Mischa Billing och Tom Sjöstedt utgör juryn i "Sveriges Mästerkock" 2024. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Magnus Ragnvid/TV4

Hen tjänar MEST i "Sveriges mästerkock"-juryn

Att juryn i "Sveriges mästerkock" har framgångsrika karriärer vid sidan om TV4-programmet har de flesta koll på. Men vem av dem tjänar egentligen mest? Nyheter24 tog reda på just det.


Den fjortonde säsongen av "Sveriges mästerkock" är i full gång i TV4 och i vanlig ordning ställs deltagarna inför svåra smaktest och kulinariska utmaningar.

För att hålla sig kvar i tävlingen måste de imponera på den eminenta juryn, vilken numera består av den kunniga sommelieren Mischa Billing och de hyllade kockarna Tom Sjöstedt och Tommy Myllymäki

Men vem i den framgångsrika trion tjänar egentligen mest? Nyheter24 har tittat närmare på saken. 

TV4:s chockbesked om Sveriges Mästerkock 2024: "Tar bort"

Mischa Billings lön – så mycket tjänar hon

Under 2022 hade Mischa Billing, enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en fastställd förvärvsinkomst på 519 100 kronor samt ett överskott av kapital som landade på 132 193 kronor.

Mischa Billing. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Minikocken Alica dyker upp i Sveriges mästerkock – efter 9 års tid

Tommy Myllymäkis lön – så mycket tjänar han

Tommy Myllymäki. Foto: Erik Simander/TT

Samma år hade Tommy Myllymäki, som ligger bakom Michelin-krogen Aira i Stockholm, en fastställd förvärvsinkomst på 767 600 kronor. Samtidigt hade han ett överskott av kapital på 1 119 091 kronor. 

Tommy Myllymäki om relationen till Mischa Billing och Tom Sjöstedt: "Umgås inte"

Tom Sjöstedts lön – så mycket tjänar han

Men allra mest tjänade faktiskt Tom Sjöstedt. Under 2022 hade han en fastställd förvärvsinkomst på 767 600 kronor, men hade också ett överskott av kapital på 1 119 091 kronor. 

Tom Sjöstedt. Foto: Christine Olsson/TT

Sveriges mästerkock 2024: Alla deltagare i nya säsongen

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!