Sven-Erik berättar om inställningen till sex på Hotell romantik.
Sven-Erik berättar om inställningen till sex på Hotell romantik. - Foto: Skärmavbild/ SVT privat/ Sven-Erik Sjögren

Sven-Erik om sexet i Hotell romantik: "För gamla för att bli gravida "

Det är många som undrar om det hettade till mellan deltagarna under inspelningen av Hotell romantik. Nyheter24 har pratat med Sven-Erik, 72, som avslöjar hur inställningen till sex såg ut i programmet.


Sven-Erik Sjögren, 72, har snabbt blivit ett känt namn hemma i stugorna. Under sin medverkan i Hotell romantik var han inte rädd för att skämta om sex, och under de två avsnitt som sänts har han redan hunnit bli kallad "pinsam" och "för mycket". 

Sven-Eriks beteende har väckt frågor hos tittarna, och det är många som undrar – hur var inställningen till sex hos deltagarna? Till Nyheter24 avslöjar Sven-Erik det han vet om sexet under programmet.

Sven-Erik om kåtpillren i Hotell romantik: “Har haft..."

Så är reglerna kring sex i Hotell Romantik 2024

"Vad ska man med kondomer till?"

Några detaljer kring om det hettade till under säsongen får vi se i programmet, men Sven-Erik kan ändå ge lite ledtrådar kring ämnet. Han menar att det finns chans för lite romantik mellan deltagarna. 

Sven-Erik hade med sig kondomer till hotellet, men han tror egentligen inte att kondomer är nödvändigt för seniorer. 

– Damerna i den åldern blir ju inte gravida, vad ska man med kondomer till? Det är ett passerat kapitel. Men jag hade med mig det, säger Sven-Erik och fortsätter:

–  Är man en glad, käck och positiv person så är det klart att man tar med sig kondomer, man vet aldrig vad som kan hända.

Fick man kondomer av produktionen?

– Nej, man fick inga kondomer av produktionen. Tänk hur det hade sett ut, om Nyheter24 hade skrivit “SVT ger ut kondomer”, säger Sven-Erik och fortsätter:

– Det hade varit roligt. 

Sven-Erik tog med sig kondomer till inspelningen. Foto: privat/ Sven-Erik Sjögren.


Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

Sven-Erik. "Jag ångrar ingenting"

Till Nyheter24 berättar Sven-Erik att han är nöjd med varenda sekund av inspelningen. Han är glad över att han gjort ett intryck med sina skämt, kåtpiller och kondomer. 

–  Jag ångrar ingenting. Har jag provocerat det svenska folket så får jag vara lite glad över det. Det är ett friskhetstecken. Det ska inte finnas en elit som bestämmer vad man får skämta om. Även en 72 år gammal man som bor på Hisingen ska få skämta och provocera i tv. 

Så är reglerna kring sex i Hotell Romantik 2024

Sven-Erik svarar på kritiken i Hotell romantik: “Klart jag...”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!