Hon är gravid i 18:e veckan – bilden på hennes mage chockar fansen

​Massy Arias har inte dragit ner på träningen under graviditeten.


Massy Arias, 27, publicerade en bild på Instagram där hon visade sin gravidmage. Mankofit, som hon kallar sig, har över två miljoner följare på kontot där hon visar upp hur hon tränar, äter och lever.

Arias har inte dragit ner på sin träning under graviditeten och använder även nu sitt konto för att visa hur man kan träna när man är gravid.

Men bilden på hennes mage fick fansen att tappa hakan. Hon är nämligen gravid i 18:e veckan men många av hennes följare blev chockade när de såg bilden.

"Jag såg bilden och tänkte att hon såg bra ut för att just ha fått barn. Sen fattade jag att hon är MITT I graviditeten", skriver en av hennes följare under bilden.

En annan skriver att hon aldrig skulle kunna tro att fitnesstjärnan snart var i 19:e veckan.

"Jag ser inte ut så där bra och jag är inte ens gravid", skriver hon.

Du kanske också vill läsa om Massy Arias när hon berättade att träningen hjälpte henne att komma ur sin depression. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.