Nyheter24

lör 19 april 2014

TIPSA OSS!
2 bilder
 
  • Foto: Emelie Lager

Tjejpanelen: Vara med samma person livet ut?

"Skulle du kunna tänka dig att vara med samma person i resten av ditt liv?" var frågan vi ställde tjejpanelen denna vecka. Såhär svarade de.


Filippa Berg:


- Jag är bara 21 år och känner att jag i dagsläget inte vill det. Inte ha en annan man i resten av mitt liv? Det låter som en något obehaglig tanke.
Jag vet inte om jag tror på det här med att det finns EN enda person som är rätt för en. Jag tror att det kan finnas en person som är rätt för en just nu. Men man växer, utvecklas och förändras och det är ju kul om ens partner hänger med och utvecklas åt samma håll - men ofta är det nog inte så.

- Jag vill uppleva allt, alla sorters förhållanden, olika typer av sex och jag vill känna olika sorters kärlek. Jag tror inte att jag är klar med det än. Men jag hoppas verkligen att jag hittar en bra partner i den senare delen av mitt liv som jag kan leva lyckligt och fridfullt och allt det där med på ålderns höst. Men att hitta honom redan NU, som 21-åring? Det tror jag nog inte riktigt kommer hända. Men man ska aldrig säga aldrig...

Linda Hallberg:


- JA! För mig är det en självklarhet att dela livet tillsammans med en endaste person. Att hitta den rätte och dela allt tillsammans är väl ändå det livet går ut på?
För mig är det det finaste som finns.

- Finns det något sötare än två gamla människor som går på stan och håller hand tillexempel? Jag smälter då!KOMMENTARER


1 bild
 
0

NY BLOGG: Följ livet med HIV


4 bilder
 
0

Hårt mot väggen - med Julia Dansarie

Julia är tjejen som inte är rädd för att vara ärlig. Hennes omtalade blogg fick faktiskt stängas ner ett tag av just den anledningen. Hon är tjejen som festar hårdast av alla men samtidigt lyckas sköta flera jobb oklanderligt.

1 bild
 
  • Nyheter24:s Eric Rosén och Quetzala Blanco ser ut att ha kul...

0

Hårt mot väggen - Med Eric Rosén

Varje fredag hjälper Sex & Blandat utvalda profiler att öppna sig. Den här veckan är det Eric Rosén, nyhetschef på Nyheter24 samt Hökarängens mäktigaste twittrare, som vi ställer hårt mot väggen.2 bilder
 
0

Hårt mot väggen – med Erik ”Lilla Prinsen” Lööf