Här är de absolut populäraste läppstiften – just nu

På jakt efter ny läppfärg? Här är 5 heta kandidater.


Vilket läppstift är egentligen bäst? Dessa, om man frågar svenska kvinnor. De är i alla fall de som shoppas mest just nu, enligt statistik från Prisjakt.

5. Lancome L'Absolu Rouge

Det här klassiska läpptsiftet från Lancome har blivit populärt mycket tack vara att det täcker bra, samtidigt som det är mjukt och krämigt. Dessutom innehåller det SPF 12, så att dina läppar är skyddade på soliga sommardagar. Just nu är läppstiftet nedsatt med 50 procent, och finns att fynda från 159 kronor.


Här hittar du L'Absolu Rouge billigast!

4. Meet Matt(e) Hughes

Meet Matt(e) Hughes är ett flytande läppstift som ger en matt finish. Det återfuktar också bra och har en god, och mild, doft av vanilj och pepparmint. Som extra plus så är det superbilligt – endast 71 kronor.


Hitta bästa pris på Meet Matt(e) Hughes

3. Max Factor Lipfinity

Denna storsäljare från Max Factor har en bra tvåstegsapplicering, där du först lägger på färgen och sedan lägger på ett gloss som förseglar färgen och ger en fin finish.
Även detta läppstift är riktigt snällt mot plånboken och finns just nu att fynda för 49 kronor.


Jämför pris på Lipfinity här!

2. NYX Lip Lingerie

Vår silvermedaljör kommer från hypade märket NYX. En stor anledning till märkets popularitet är dess grymma kvalitet kombinerat med relativt låga priser. Lip Lingerie (inte att förväxla med ögonprodukten Lid Lingerie) är inget undantag, utan älskas av smink-junkies överallt.


Här kan du shoppa Lip Lingerie! Från 75 kronor.

Och vinnaren är....

1. NYX Soft Matte Lip Cream

Det enda som är bättre än NYX är tydligen... en annan NYX!

NYX Soft Matte Lip Cream har helt lyriska användarrecensioner och kallas bland annat "välsittande", "väldoftande" och "läppkrämen från himlen". Dessutom kan du få det för under en femtilapp.


Kolla in alla färger (London är internets absoluta favorit) här.


--

Missa inte heller att spana in bästa Alla hjärtanas dag-presenterna till dig själv. Eller läs våra bästa tips för att få långt hår snabbt.


/
/
NYX
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du smink?
Tack för din röst!