Google har listat de saker som svenskarna har googlat allra mest under hela 2015. En del av sökningarna är väntade, medan annat är mer...oväntat.
Älskar du choklad, men vet med dig att det egentligen innehåller för mycket fett? Snart kanske du inte behöver oroa dig längre.
Roona Bergums huvud är tre gånger så stort som det är hos andra 18-månaders bebisar. Förhoppningsvis kan hennes liv nu räddas.
10 Jan 2013, 17:24
Hamburgare, tacos och pizza är inte bara gott - det är också det utmärkta upplägget för halvelaka skämt. Här är Youtubes bästa.
15 Sep 2012, 16:19
Mjällby krossade Gais på Strandvallen. Förre Gais-anfallaren Pär Ericsson blev tvåmålsskytt i 4-0-segern.
23 Maj 2012, 21:55
Efter mycket dramatik slutade till slut östgötaderbyt oavgjort 2–2 – efter att Åtvidaberg kvitterat i den 88:e minuten genom Mattias Mete.
7 Maj 2012, 21:25
Kalmar utnyttjade domarmissen - gjorde matchens enda mål när ÖSK-backen Patrik Haginge låg utslagen.
3 Maj 2012, 21:09
Malmö fick en drömstart och ledde med 2-0 efter tjugo minuter, men det räckte inte till seger. Inhoppande Erton Fejzullahu räddade Mjällby med två mål.
25 Mar 2012, 11:02
Den allsvenska premiären kommer allt närmare. Nyheter24 räknar ner och synar just ditt lag inför säsongen. I dag: Mjällby AIF.
19 Nov 2011, 12:45
Idolen Robin Stjernberg drabbades i veckan av lunginflammation, men när han äntrade scenen i fredagens "Idol" var han noggrann med att inte yttra ett ord om sin sjukdom.
3 Nov 2010, 20:13
Nyheter24:s resebloggare Viktoria Hatzenbühler är halvargentinare och bor just nu i den hippa storstaden Buenos Aires. Hon tipsar Resor om de bästa budget-, trend- och lyxbutikerna i den trendiga staden.
29 Mar 2010, 10:48
Peaches Geldofs mamma Paula Yates dog i en överdos, bara 40 år gammal. Nu är Yates bästa vän orolig för dottern.
28 Dec 2008, 11:45
2008 blev för några av vår tids riktigt stora stjärnor det sista året i jordelivet. Nyheter24 minns och hedrar svenskarna.
19 Sep 2008, 04:59
På söndag är det premiäromgång för Västerås i damernas elitserie i handboll.
19 Sep 2008, 04:45