Lionel Messi satte 1–1 för Inter Miami borta mot Los Angeles Galaxy på tilläggstid i MLS-fotbollen. - Foto: Kyusung Gong/AP/TT

Messi räddade poäng på tilläggstid

Inter Miami var på väg mot förlust borta mot Los Angeles Galaxy i den amerikanska fotbollsligan MLS – då slog stjärnan Lionel Messi till. I den andra tilläggsminuten vräkte argentinaren sig fram och skickade upp bollen i nättaket fram till slutresultatet 1–1.

Det var Messis andra poäng för säsongen – i MLS-premiären förra veckan svarade han för en framspelning när Miami vann med 2–0 mot Salt Lake City.

Mot Los Angeles hade Miami alla sina tidigare Barcelonastjärnor i startelvan – där sju av elva spelare var över 30 år – i form av Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suárez och Messi.

Det var dock hemmalaget som dominerade större delen av matchen. Serben Dejan Joveljic gav Los Angeles ledningen i den 75:e minuten, men laget fick avsluta med tio man på planen efter att Mark Delgado blivit utvisad i den 87:e minuten efter ett andra gula kort.

Rättad version: I en tidigare version fick Inter Miami ett felaktigt namn.