Gais kallar till presskonferens i dag och mycket talar för att förre Gais-spelaren Wanderson presenteras som klubbens senaste nyförvärv.
1 av 2
Gais kallar till presskonferens i dag och mycket talar för att förre Gais-spelaren Wanderson presenteras som klubbens senaste nyförvärv. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Wanderson delade på skytteligasegern med Tobias Hysén 2009 då han mäktade med 18 mål.
2 av 2
Wanderson delade på skytteligasegern med Tobias Hysén 2009 då han mäktade med 18 mål. - Foto: Conny Sillén / SCANPIX

Gais kallar till presskonferens - är Wanderson klar?

I dag klockan 14.00 håller Gais presskonferens och det spekuleras i att Wanderson nu har återvänt.


Wanderson:

Född: 18 februari 1986 i Baturité, Brasilien.

Då: 2009 blev Wandersons stora genombrott i allsvenskan då han delade på skytteligavinsten med IFK Göteborgs Tobias Hysén då båda gjorde 18 mål.

Nu: Kan bli klar för Gais i dag på lån från hans saudiarabiska klubb Al-Ahli.

GÖTEBORG. Under onsdagsmorgonen gick Gais ut med att de kallar till presskonferens klockan 14.00 och väl där kommer de att presentera ett nyförvärv.

Mycket talar för att det rör sig om mannen med ryktena - den förre Gais-spelaren Wanderson do Carmo. En spelare som hade varit en toppvärvning inför den allsvenska starten.

Wandersons nuvarande klubb Al-Ahli har länge velat låna ut honom och allting var mer eller mindre klart för några veckor sedan, men på grund av strul från Al-Ahli sköts affären upp. Nu talar dock allting för att Wanderson blir en Gais-spelare igen - åtminstone fram till sommaren.

I dag klockan 14.00 vet vi om allsvenskan får tillbaka en av sina största profiler. Och även en av dess mest skandalomsusade.

Se alla 18 Wanderson-mål från säsongen 2009:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!