Zlatan var irriterad och besviken på det röda kortet han fick mot Valencia.
1 av 3
Zlatan var irriterad och besviken på det röda kortet han fick mot Valencia. - Foto: Ap/SCANPIX
Annars är Zlatan nöjd över resultatet i matchen.
2 av 3
Annars är Zlatan nöjd över resultatet i matchen. - Foto: Ap/SCANPIX
PSG fick ju med sig en viktig bortaseger med 2–1.
3 av 3
PSG fick ju med sig en viktig bortaseger med 2–1. - Foto: Ap/SCANPIX

Zlatans besvikelse: "Han ger mig ett väldigt hårt rött kort"

PSG tog en viktig 2-1-seger mot Valencia – men för Zlatan slutade det med ett rött kort och besvikelse.– Klart man är besviken, säger stjärnan till Aftonbladet.


Valencia–PSG 1–2 (0–2)

Målen: 0–1 (10) Ezeqiuel Lavezzi, 0–2 (43) Javier Pastore, 1–2 (90) Adil Rami.

Skott på mål: 7–10.

Bollinnehav: 63–37 procent.

VALENCIA. Paris Saint-Germain stod för en imponerande 2–1-seger på ökända Mestalla mot Valencia. Men för en viss Zlatan Ibrahimovic fick matchen en sur eftersmak. På övertid gick Zlatan in tufft och såg ut att stämpla Andres Guardado som såg sin chans att rulla några extra varv i gräset. 

Rött kort för svensken och han var väldigt besviken efter matchen.

– Jag tycker han ger mig ett väldigt hårt rött kort, men vi vinner matchen och får tänka positivt. Matchen var överlag bra, vi gör en bra match och kunde gjort fler mål. Vi vinner borta mot Valencia som är ett bra lag, säger han till Aftonbladet.

"Det var inte rättvist"

PSG:s tränare Carlo Ancelotti var även han irriterad på utvisningen.

– Det var inte rättvist. Det var en normal tackling och jag kan inte förstå det röda kortet, säger han till Viasat. 

Det betyder nu att han missar returmötet på hemmaplan.

– Nej, klart man är besviken. Men jag tror på mitt lag, vi gör det bra och vi ska avancera.

"Nivån är högre här"

Annars verkar Zlatan trivas med nivån i Champions League – och visst skickar han väl en liten känga till motståndarna i Ligue 1? 

– Nej, vi gör en bra match och det var skillnad på denna matchen och den i ligan. Nivån här är högre och vi får ut mer av laget här. Det är en svårare match och vi måste bli bättre på alla bitarna, men det är en bra match, säger han till Aftonbladet

Zlatan, som överglänstes av sina medspelare i matchen mot Valencia, får chansen att revanschera sig mot Sochaux i den franska ligan redan på söndag. 

/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.