Sebastian Giovinco (t.h.) satte spiken i kistan mot Udinese med sina två mål.
Sebastian Giovinco (t.h.) satte spiken i kistan mot Udinese med sina två mål. - Foto: SCANPIX
Udinese släppte in redan efter 14 minuters spel efter att domaren gett Juventus straff. - Foto: SCANPIX
Arturo Vidal (t.h.) öppnade målskyttet.
Arturo Vidal (t.h.) öppnade målskyttet. - Foto: SCANPIX
Mirko Vucinic (t.h.) fick också göra mål när Juventus vann.
Mirko Vucinic (t.h.) fick också göra mål när Juventus vann. - Foto: SCANPIX

Ranegies nya polare fick stryk mot mästarna

Juventus hade lekstuga med Mathias Ranegie nya lagkamrater. De regerande mästarna dominerade från början till slut och vann med 4-1 på bortaplan.

UDINE. Mathias Ranegies nya polare i Udinese fick det inte lätt mot Juventus. Hemmalaget åkte på storstryk mot de regerande mästarna - och har redan åkt på två tunga förluster i säsongsinledningen.

Det började på bästa möjliga sätt direkt för gästerna. Den förre Udinese-spelaren Arturo Vidal pressade in öppningsmålet från elvameterspunkten redan efter 14 minuters spel, och Mirko Vucinic drygade ut precis innan halvtidsvilan.

Giovinco glänste

Och i den andra halvleken skulle knocken komma. Sebastian Giovinco satte spiken i kistan snabbt efter vilan och med knappt 20 minuter kvar satte han även sitt andra mål för kvällen.

Udinese kom visserligen tillbaka och reducerade till 1-4 strax därpå. Men närmare än så kom aldrig det svartvitrandiga laget, som bara har gjort två på de två inledande matcherna. Ett gyllene läge för Mathias Ranegie att komma in och frälsa italienarna?