Markoolio gästa RIX MorronZoo under fredagen
Markoolio gästa RIX MorronZoo under fredagen - Foto: Stella Pictures

Markolioo talar ut om hälsoproblemet: "Kan bli illa"

Markoolio gästade morgonprogrammet "RIX MorronZoo" under fredagen och berättade då om hälsotillståndet som besvärat honom under en tid.


Marko Lehtosalo, mer känd som Markoolio, är en återkommande gäst i radioprogrammet RIX MorronZoo med Laila Bagge och Roger Nordin i spetsen. 

Under fredagen gästade han gänget i morgonprogrammet, och berättade då om det hälsoproblem som han har haft besvär med under en tid. 

Markoolio: "Man är så dum i huvudet"

Foto: Stella Pictures

Laila och Roger påpekar att Markoolio ser lite hängig ut det första de gör. Markoolio verkar ha en hektisk tid just nu med julgalor och inspelning av sin reality som han gör tillsammans med sin mamma, Irma Lehtosalo

Men det finns även något annat som stör tillvaron för honom just nu: 

– Jag åkte på som en liten knöl i nacken för typ en och en halv månad sedan. Jag tänkte så här, man är så dum i huvudet, "jag kollar upp det där sen, jag kollar upp det där sen". Sen började jag pilla på den här, det var liksom som en liten knöl. 

För drygt en vecka sedan så märkte Markoolio att knölen blivit större och ändrat färg. Nu var den stor, röd och gjorde ont. Han fortsätter: 

– Då ska sminktjejerna på SVT att "gå och kolla upp det där för vi tänker inte sminka över den där något mer, det där kan bli illa". Så i måndags då, så var jag hemma och mamma bor ju hos mig för vi håller på att göra om hennes hus, så hon bara "men åk till Nacka akuten nu och kolla upp det där". 

Kirurgens ord: "Skulle kunna ha blivit farligt"

Efter många om och men så kom han tillslut iväg till akuten, och tur var väl det, om man ska lita på vad doktorn sa till Markoolio när knölen var undersökt:

– Kirurgen sa "vilken jävla tur att du kom in hit, det här skulle kunna ha blivit farligt". Så det var ju inflammerat och det var någon form av knöl där inne också. 

Markoolio fick sedan genomgå ett litet, men inte helt bekvämt, ingrepp för att tömma och ta ut knölen. Knölen, berättar Markoolio, är nu iväg på analys, vilket är rutin vid dessa ärenden. 

Ja, riktigt läbbigt! Vi på Nyheter24 hoppas Markoolio mår bättre snart. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00