Padge Windslowe, även kallad "Black Madam", tros ha genomfört minst 14 illegala skönhetsoperationer.
1 av 4
Padge Windslowe, även kallad "Black Madam", tros ha genomfört minst 14 illegala skönhetsoperationer. - Foto: SCANPIX
Den illegala operationen ägde rum på hotellet Hampton Inn i Philadelphia.
2 av 4
Den illegala operationen ägde rum på hotellet Hampton Inn i Philadelphia. - Foto: SCANPIX
Hon injecerade en blandning av silikon och superlim in i 20-åringens rumpa.
3 av 4
Hon injecerade en blandning av silikon och superlim in i 20-åringens rumpa. - Foto: SCANPIX
När rumpförstoringen var över täckte hon såret med superlim.
4 av 4
När rumpförstoringen var över täckte hon såret med superlim. - Foto: Getty Images

Förstorade rumpa med superlim - patient dog

Kvinnan skönhetsopererade en 20-årig patient genom att spruta in superlim och silikon i hennes rumpa. Nu åtalas hon för mord.


PHILADELPHIA. Padge Windslowe, även kallad "Black Madam", opererade 20-åriga Claudia Aderotimi genom att injecera silikon och superlim i hennes rumpa. 20-åringen dog och nu åtalas "Black Madam" för mord. 

Claudia Aderotimi, en turist från London, ville ha en större rumpa för att göra karriär som dansare. Då erbjöd sig Windslowe att skönhetsoperera henne. Det illegala ingreppet ägde rum på ett hotellrum i Philadelphia. Windslowe sprutade in en blandning av silikon och superlim i 20-åringens rumpa. Därefter använde hon superlim igen för att täcka såret efter sprutan. Strax efter operationen fick 20-åringen bröstsmärtor och problem med andningen. En kort tid senare dog hon på sjukhus.

Windslowe greps under ett "pumpar-party" där hon utförde olika typer av silikonförstoringar. Polisen misstänkte henne för ett annat ingrepp. Efter den operationen hade hennes patient fått allvarliga lungproblem efter att silikonet kommit in i hennes blodkärl och därefter hamnat i hennes lungor. 

Polisen tror att Windslowe använde sig av silikon från Thailand som blandats med superlim. För ett ingrepp begärde hon 7000 kronor i betalning.
När rättsläkarna fastställt Claudia Aderotimis dödsorsak åtalades Windslowe för mord på 20-åringen. Polisen i Philadelphia tror att Windslowe har utfört minst 14 stycken skönhetsoperationer runt om i USA, rapporterar Daily Mail.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00