Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna fick reda på makens andra fru genom Facebook

- 16/09/2012, 17:42
En kvinna upptäckte sin makes andra fru - på Facebook.

En kvinna upptäckte sin makes andra fru - på Facebook.

DAVID C. LEPROZO JR / SCANPIX

En kvinna spanade in senaste nytt på Facebook. Plötsligt såg hon en bild på sin make med en annan kvinna vid en bröllopstårta under "People you may know".

USA. När en kvinna gick igenom dagens händelser på Facebook fick hon plötsligt se en bild på sin make och en annan kvinna under "People you may know". Paret på bilden var uppklädda och stod vid en bröllopstårta.

Mannen hade gift sig en andra gång. Problemet var bara att han glömt bort att skilja sig från sin första fru - som fick veta allt genom Facebook. 

Mannen var väldigt ångerfull och försvarade sig med att han hade låtit en granne sköta skilsmässopappren. Men det verkar inte ha gått så bra. Så när han gifte sig med sin andra fru, var han alltså redan gift.

Nu har det andra äktenskapet annullerats och mannen ska se till att verkligen skilja sig från sin första fru, rapporterar The News Tribune.