Onsdag 6 Jul
Stockholm

Andrijano "Adinatoor" Mijanovic

 Andrijano Mijanovic är en svensk dokusåpadeltagare och artist, född 2 oktober 1992. Han bor i Kista utanför Stockholm och är mest känd under smeknamnen Adde eller Adinatoor, efter sin medverkan i skandalsåpan Ex On The Beach på TV11 2015.

I dokusåpan blev han känd för sin relation till Anna-Lisa Herascu, som skapade en hel del löpsedlar bland annat när de gick ut med att Anna-Lisa var gravid. Adde myntade också begreppet "japp din gäri" som också är titeln på en låt featuring DJ Eliazz och Big T. Han har också släppt singlarna "Det Vi Gjorde Igår" och  ”Hela Natten”, producerad av Ali Gabbagi från den framgångsrika gruppen MEDINA.

Adinatoor finns på Instagram under namnet @adinatoor26, där han har över 150 000 följare. 

I november 2016 uppmärksammades en text som Andrijano skrev som gästinlägg på Anna-Lisa Herascus blogg. I det långa inlägget beskrev han hur han blev av med sin oskuld, om otrohet och även i detalj hur han utsatte sin exflickvän för ett sexuellt övergrepp när hon sov. Inlägget fick enorm uppmärksamhet och skapade stor debatt efter att det snabbt togs bort och även senare försvarades av hans flickvän Anna-Lisa. Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.