Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Annika Berg - Nyheter, artiklar, reportage och video

Annika Berg är mamma till youtubern Joakim Lundell.

Joakim Lundell är Sveriges största youtuber med över 600 000 prenumeranter. 2010 var blev han känd genom dokusåpan "Kungarna av Tylösand" och kallade sig därefter för Jockiboi. Ett namn han slutade använda i mars 2017. 

9 oktober 2017 släppte Joakim sin självbiografi "Monster" vars första signerade upplaga tog slut på bara några timmar. Boken handlar om hans tuffa uppväxt, relationen till sin mamma, den psykiska och fysiska misshandeln samt vägen till att bli en av Sveriges mest kända människor. 


– Jag har kunnat läsa hela boken utan att bryta ihop, men sedan – varje gång på exakt samma sida, så kan jag inte hålla tillbaka tårarna. Det bara brister, har Joakim tidigare berättat för Nyheter24.

Annika Berg gjorde sitt allra första uttalande om bokens innehåll genom en debattartikel på Nyheter24 den 23 oktober 2017. Där skriver hon bland annat att Joakim har haft en svår uppväxt och hävdar även att en del detaljer iJoakims bok är påhittade.