1 av 3
2 av 3
3 av 3

Superbloggaren om Istanbul: "Nattklubbarna är påkostade"

Tyra Sjöstedt har förälskat sig i Veckans destination, Istanbul - och det är svårt att inte fatta tycke för den pulserande staden.


Tyra Sjöstedt är modell, superbloggare och driver tillsammans med Blondinbella Sveriges största liveshow, Bella & Tyra Show. Dessutom älskar hon Veckans destination Istanbul. Och Istanbul älskar henne - av många olika anledningar.

"Som i Turkiet- där jobbar jag bäst, utan tvekan. Dom älskar min look där och där passar min bikini-kropp. Jag skulle aldrig kunna jobba i Milano eller liknande och lyckas där eftersom jag är tjock om jag åker dit (jag vet, helt sjukt), men i till exempel Istanbul jobbar jag bra", skriver Tyra på sin blogg.

Under de gånger Tyra besökt Istanbul har hon, som så många andra, verkligen fattat tycke för Turkiets största stad.

- Det är en så otroligt fin kulturstad och det finns så mycket att se. Jag minns att vi besökte Blå moskén och det var verkligen häftigt. Det var väldigt traditionellt, man var tvungen att ta av sig skorna och man fick inte heller prata där inne. Det var en upplevelse, berättar Tyra för Nyheter24.

Här finns allt från lyxiga restauranger till enorma nattklubbar - och även ett stort utbud av barer och shoppingstråk. Samt vattenpipor i överflöd.

- Det finns många coola uteserveringar där man sitter på mattor och röker vattenpipa. Och nattklubbarna är väldigt påkostade, de är jättestora och känns exklusiva, tillägger Tyra.

Tyra beskriver killarna i staden som väldigt trevliga och särskilt modefolket har bemött henne mycket väl.

- De är väldigt på, det märks verkligen, men de är också väldigt trevliga. Speciellt modefolket i Istanbul som jag arbetat med, modemänniskor brukar vanligtvis vara nonchalanta, men där var det liksom helt tvärt om, säger Tyra.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.