Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vilken är världens bästa plats?

- 28/10/2011, 07:39 -

Dayviews

Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Det finns många unika platser på jordklotet som nu ska uppmärksammas rejält. Nu öppnas en unik möjlighet. Du kan vara med och tävla, med ett foto taget på den plats du älskar allra mest.

Alla människor har sina favoritplatser runt om i vår värld. Enbart du bestämmer vilken plats som är världens bästa plats för dig.

Så kan du bli vinnaren

Fotografera världens bästa plats - din plats. Det kan vara den extra sköna hörnan av soffan, scenen där du lever ut, hängmattan där du kan slappna av, fjälltoppen där du fotograferade den fantastiska utsikten, crossbanan där du får ge allt, eller den sköna fåtöljen på ditt kaféet där du och dina vänner alltid har så roligt. Det kanske helt enkelt är platsen bredvid din älskling?

Letar du fortfarande efter världens bästa plats och är sugen på att resa, kan du gå in på Ving.se - med 500 fantastiska destinationer i 50 länder - och hitta drömresan.