- Foto: Dayviews

Vilken är världens bästa plats?

Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.


Det finns många unika platser på jordklotet som nu ska uppmärksammas rejält. Nu öppnas en unik möjlighet. Du kan vara med och tävla, med ett foto taget på den plats du älskar allra mest.

Alla människor har sina favoritplatser runt om i vår värld. Enbart du bestämmer vilken plats som är världens bästa plats för dig.

Så kan du bli vinnaren

Fotografera världens bästa plats - din plats. Det kan vara den extra sköna hörnan av soffan, scenen där du lever ut, hängmattan där du kan slappna av, fjälltoppen där du fotograferade den fantastiska utsikten, crossbanan där du får ge allt, eller den sköna fåtöljen på ditt kaféet där du och dina vänner alltid har så roligt. Det kanske helt enkelt är platsen bredvid din älskling?

Letar du fortfarande efter världens bästa plats och är sugen på att resa, kan du gå in på Ving.se - med 500 fantastiska destinationer i 50 länder - och hitta drömresan.

Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.