Stockholm

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

1 av 3
. Foto: Scanpix/Yves Logghe
2 av 3
. Foto: All over press
3 av 3
. Foto: All over press

Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.


Förutom "In Times" förbispringning av "Nalle Puhs film: Nya äventyr i Sjumilaskogen", har inga förändringar skett på förra veckans biotopps lista.

1. Pojken med den blonda kalufsen har på något sätt vartit en del i mångas barndom, och återvänder äntligen. I "Tintins äventyr - enhörningens hemlighet" får vi följa originalfigurerna Tintin, hunden Milou och Kapten Haddock på ett hisnande äventyr - i 3D.

2. Tänk dig en värld där man, istället för pengar, betalar med tid. Istället för att bli lämnad och utblottad förlorar man livet när girigheten tar över. "In time", med Justin Timberlake och Amanda Seyfried, skildrar en värld där allt verkligen är på liv och död.

3. Den gula lilla björnen och hans vänner är tillbaka och håller sig kvar på biotopplistan. I Nalle Puhs film: Nya äventyr i Sjumilaskogen får vi följa den mixade skaran djur när de ger sig ut för att leta upp I:ors borttappade svans.

4. Smurfarna är nu datoranimerade och finner sig själva i New York, jagades av den onda trollkarlen Gargamel. Nu är det upp till de små blå liven att ta sig tillbaka hem till sin smurfby och inte bli tillfångatagna.

5. Josh (Ben Stiller) och hans medarbetares pension är i fara i filmen "Tower Heist", då mannen de alla jobbar åt och låtit se över deras pensioner åker dit efter att ha stulit flera miljoner. Det hela leder till att Josh söker hjälp hos sin kriminella granne, spelad av Eddie Murphy, och planerar ett rån för att få tillbaka sina pengar.

Premiärer för nästa vecka är filmerna "Drive" med Ryan Gosling som talangfull bilförare, "A Dangerous Method" med Michael Fassbender som Carl Jung och Viggo Mortensen som Sigmund Freud, och hajpade "Twilight - Breaking Dawn del 1", där vi återigen möter Bella och Edward.

Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 18 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 11 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 28 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 8 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 5 Aug 2011, 07:35

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.