Lördag 23 Okt
Stockholm

Bella & Tyra Show live - från Svampen

Bella & Tyra.
Bella & Tyra. Foto: Linnea Frank.

"Vi är två helt vanliga tjejer framför en kamera."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Supersuccén Bella & Tyra Show tar steget ut i vårvärmen och lämnar nu den trygga studion i Sturegallerian i centrala Stockholm.

I kväll inleds tjejernas liveshow mitt på Stureplan vid Svampen. Klockan 21:00 kan alla bloggare - stora som små - träffa Isabella Löwengrip och Tyra Sjöstedt för att få bloggtips.

– Det känns jättekul, det känns lite som en förlängning av det vi gör nu, vi kör ju redan live. På något vis känns det ännu mer naturligt att stå utomhus tillsammans med andra bloggare, säger Isabella "Blondinbella" Löwengrip till Nyheter24.

Och Isabella tror att det är ett bra sätt att visa omvärlden att showen i allra högsta grad är aktuell och närvarande.

– Vi vill visa att vi är aktuella och närvarande, lite "här är vi". Det är lite coolt, det är inte många som har gjort det här tidigare, vi är lite först med det. Sedan blir det ju kul för oss också att få träffa en massa andra bloggare och inte bara storbloggarna som vi intervjuar.

Vad tycker du är viktigt att tänka på när man är programledare för en show?

– Tyra och jag är ju inte skolade på något vis, utan vi har utgått från saker som vi tror att andra kommer att uppskatta. Jag tror att det handlar mycket om att hitta sin egen nisch och i vårt fall handlar det bara om att vara två helt vanliga tjejer framför en kamera, menar Isabella.

Löwengrips blogg är en av de största i landet - men det krävs mycket jobb för att få en blogg att växa. Isabella säger själv att det är viktigt med en "röd tråd".

– Problemet med bloggar är ofta att de är alldeles för spretiga. Ett tips är att utgå från en favoritbok, en realityshow eller en film så att bloggen blir en röd tråd med en handling.Om man till exempel tittar på The Hills så får man lära känna alla karaktärer och det är lite så som man ska tänka, att man ska bygga en egen karaktär.

– Det viktiga är att man ska fastna för bloggen. Man ska kunna vara borta en vecka utan att läsa och ändå känna igen saker nästa gång man läser, till exempel " nu har hon ätit frukost där på sitt favoritfik igen". Då tror jag att man får läsarna att stanna, avslutar Isabella för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 23 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 23 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 23 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 23 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 23 Aug 2011, 07:35