Fredag 3 Dec
Stockholm

Festa med Paris Hilton i Miami

Shoppa i de lyxigaste distrikten, ät den bästa maten och festa med kändisar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Föreställ dig att du precis landat i Miami, Veckans destination. Klockan är sju på morgonen och du har absolut ingen aning om var du ska ta vägen.

Men var inte orolig. Vi guidar dig genom staden - klockslag för klockslag.

Börja med att äta en stadig frukost på den kubanska restaurangen Puerto Sagua, som ligger på 700 Collins Avenue i Miami. Här kan du få en kopp kubanskt kaffe tillsammans med svarta böner, ris eller en omelett.

Ta dig till Art Deco Historic Distric i South Beach när du ätit dig mätt. Området är fullt av pastellfärgade hus, palmer och neonskyltar. För att få ut så mycket som möjligt av ditt besök här rekommenderas att du går till fots.

Efter din tur i art deco-distriktet börjar du bli lite hungrig igen. Då beger du dig till 11th Street Diner, som ligger på 1065 Washington Avenue. Detta är en äkta amerikansk diner som faktiskt ligger i en tågvagn från 1940-talet.

Efter lunchen vill du sätta sprätt på lite pengar och i Miami finns flera shoppingdistrikt. Club Monaco ligger på 624 Collins Avenue och är perfekt för dig som vill komma över moderiktiga kläder till rimliga priser. Klär du dig bara i märkeskläder? Besök Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, för här finns verkligen allt för dig som älskar att frossa i Chanel, Gucci, Prada och Dior.

Lämna av shoppinkassarna på hotellet och stick ut för en fördrink. Nikki Beach Club är den ultimata strandklubben i Miami med massvis av vackra människor och färgglada drinkar.

När kvällen faller på finns det bara en klubb som gäller - Opium Garden. Här festar kändisar som Paris Hilton och P Diddy. Men klä upp dig - du kommer inte in med flipflops.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 3 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 3 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 3 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 3 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 3 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 3 Aug 2011, 07:35