1 av 2
- Foto: Charlotte Brunzell/ALL OVER PRESS
2 av 2
- Foto: Charlotte brunzell/ALL OVER PRESS

"Jag gillar lugnet som finns i Miami"

Modellen och realitystjärnan Erika Johnson guidar dig genom Miami, Veckans destination.


Nyheter24-bloggaren tillika modellen och realitystjärnan Erika Johnson älskar Miami.

Hit åker hon ofta för plåtningar, men också för att hälsa på sin pappa som bor i Fort Lauderdale. Men trots att många associerar Miami med fest så finns det annat som lockar Erika.

– Jag gillar lugnet som finns i Miami, eller Florida överhuvudtaget...it's very spanish, du vet siesta och chillouts, säger Johnson till Nyheter24.

Vilka är dina smultronställen i Miami?

– Alla schyssta penthouses och villor man kommer i kontakt med när man modellar där. Fråga mig inte varför, men jag tror att det har med att göra att villorna och the penthouses ofta har nån rik gammal gubbe som ägare och dom gillar att festa och bjuda på stora middagar!

– Sen finns det ju många bra restauranger om du skulle råka åka dit utan att modella. Ago på Hotel Shoreclub till exempel. En helt grym italiensk restaurang. Och poolen på Hotel Delano, tillägger Johnson för Nyheter24.

I Miami finns mycket att se - lyxiga nattklubbar och soliga stränder. Men här finns också ett stort utbud av shopping. Och Erika vet exakt vart man ska gå när shoppinsuget infinner sig.

–  För det mer exklusiva ska man åka till shoppingmallet BalHarbour och för den lite mer ekonomiska, men exakt lika bra om inte bättre ska man åka till Lincoln Ave, säger Erika Johnson.
 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!