Torsdag 28 Okt
Stockholm

"Jag sitter på en massa hemligheter"

Under torsdagen var sminkösen Gabriella Elio en av gästerna i Bella & Tyra Show. För Nyheter24 berättar hon vad som gäller i sommar - och avslöjar knepen för att skapa en perfekt makeup.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Gabriellas sminktips i sommar:

Det är väldigt mycket 1950-tal fortfarande. Generellt under sommaren så blir det alltid väldigt hett med bronze-looken.

Nu gäller det också att ha snygga fransar, markera dina ögon med lösögonfransar eller fransförlängning för att skapa en dramatisk look.

På läpparna är det nudefärgat och korall som är inne. Tänk också på att byta ut din vanliga concealer mot en tunnare, så att det inte blir en så tung makeup.

Låt ögonbrynen växa, bredare ögonbryn är superhett i sommar.

Bort med allt som känns vintrigt, som till exempel glittereyeliner eller mycket svart. Sota i stället med någon annan färg.

Modette-bloggerskan Gabriella Elio är Stockholms mest eftertraktade sminkös just nu. 23-åringen sminkar ofta gräddan av kändiseliten och bokas frekvent i samband med bröllop.

Och att arbeta med brudsminkningar är något som Gabriella verkligen brinner för - men det finns en blivande brud som står högst upp på sminkösens önskelista:

– Kronprinsessan Victoria. Henne skulle jag helst vilja sminka just nu, säger Elio till Nyheter24.

Under torsdagen gästade sminkösen Bella & Tyra Show och delade med sig av sina bästa sminktips. Med ett vant öga kan hon snabbt avgöra vad som passar just dig och kanske är det därför som sminkösen blivit så pass populär.

23-åringen är även bloggerskornas favorit - och till henne kommer bland andra Kenza, Blondinbella och Tyra för att pudras innan de radar upp sig på röda mattan.

"Det finns någon, men han är väldigt långt borta"

Gabriella älskar sitt arbete, men medger att det finns nackdelar med yrket:

– Det är väldigt obekväma arbetstider. Jag arbetar ofta på helgen, på vilka tider som helst. Man måste verkligen arbeta hårt och kunna stå andra till lags, säger Elio till Nyheter24.

Men att lägga en perfekt makeup kan ta lite tid. Och därför är det kanske inte så konstigt att många av kunderna berättar sina mörkaste hemligheter för Gabriella:

– Jag sitter på en massa hemligheter. Men jag väljer alltid att vara opartisk och inte lägga mig i. I stället lyssnar jag och ger goda råd, säger hon till Nyheter24.

Men hon har sina egna knep för att lägga snabba sminkningar - men då gäller det att du tar hand om din hy.

– För mig är grunden väldigt viktig, många glömmer till exempel att peela ansiktet och ta hand om hyn. Om grunden är bra, så räcker det med en tunn concealer och kanske ett mineralpuder, läppstift och lite mascara.

Trots att 23-åringen nästan aldrig är ledig så berättar hon blygt att hon faktiskt har någon i sitt liv - men vill inte avslöja vem hennes drömprins är.

– Det finns någon, men han är väldigt långt borta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 28 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 28 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 28 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 28 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 28 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 28 Aug 2011, 07:35