- Foto: PRESSBILD

"Självklart är vi oense om vem som får flest tjejer"

Young And Divine besöker under torsdagen Bella & Tyra Show. Nyheter24 tog en kort snackis med bandet för att kolla läget och ta reda på vem av dem som egentligen får flest tjejer.


På torsdag får Bella & Tyra Show riktigt fint besök i studion - förutom teveprofilen Carolina Gynning gästas programmet även av det superhajpade bandet Young And Divine.

Bandet består av Johnny Clark (sång och gitarr), Jake Mai (sång och gitarr) och Joe Bortscheller (trummor).

– Vi har läst deras bloggar och tittat på ett av avsnitten för första gången i går kväll. Vi är ganska nervösa! Men det ska mest bli kul att få träffa så vackra och kända tjejer, säger bandet till Nyheter24.

Och visst lever grabbarna upp till sitt bandnamn - de är unga, vilda, gillar att festa och jagar flickor så fort de får chansen:

– Vi bråkar som syskon. Jake och jag var så arga på varandra över en gitarrsektion under vår senaste inspelning att han slog sönder min favoritgitarr. Min hämnd kom i form av en bild på hans snopp på Twitter, säger Clark och tillägger:

– Joe är definitivt mest envis av oss. Jake och jag brukar utmana alla som vill supa oss under bordet...och självklart är vi oense om vem som får flest tjejer. Vad tror du?

För ungefär ett halvår sedan släpptes deras första singel Shake The Bubble och sedan dess har allt gått som på räls. Låten blev den mest spelade på Amerikas radiokanal Sirius Radio och kort därefter började bokningarna hagla över bandet.

Nu är de i Sverige för att kicka igång tävlingen The Next Big Thing, som arrangeras av SnowFish och Telia.

– Den är genialisk. Vi önskar att vi hade kommit på tävlingen själva. Det känns som om de hittat ett sätt att kombinera inte bara artister utan även fans i tävlingen, vilket gör det roligt och förmånligt för alla.

Och Young And Divine har Snowfish att tacka för mycket då musiksajten hjälpte bandet att få skivkontrakt.

– Vårt skivbolag, RCA, har bidragit till vår utveckling och framgång. Att turnera nonstop i USA har också varit bra för karriären. Vi och Snowfish hoppas nu på att få anhängare även i Sverige.

Men för några år sedan såg bandets tillvaro betydligt mer annorlunda ut än nu:

– Under de första två åren av vår karriär, 2007-2009, åt vi nudlar och sov i vår bil och på kompisars golv när vi turnerade. Men det senaste året har vi äntligen börjat vänja oss vid hotellrum och regelbundna måltider.

Dock kommer bara två av killarna kommer till showen under torsdagen - trummisen Joe har nämligen checkat in på rehab:

– Vi vill inte gå in på detaljer, men vi tror och hoppas på att han blir fullt återställd, tillägger Johnny och Jake för Nyheter24.

Young And Divine - Shake The Bubble:

Young And Divine - Show Me You're Alive:

 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.