Söndag 5 Dec
Stockholm

Tävla och bli The Next Big Thing

Nu har du chansen att vinna allt från spelningar, musikutrustning, coola prylar och VIP-biljetter till festivaler. Allt du egentligen behöver göra är att spela - eller gilla musik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Så här går det till:

ARTIST: Lägg upp din egen sida på snowfish.com där du publicerar musik, bilder och videos. Få så mycket trafik som möjligt till de olika delarna på din sida - hög trafik ger höga poäng.

De tio artister med högst poäng går vidare till den stora finalen i Kungsträdgården i centrala Stockholm den 10-11 september.

Du har även chansen att vinna en spelning på festivalen Way Out West - jurymedemmarna kommer under tävlingens gång nämligen att kunna nominera artister till festivalen. De fem artister med flest nomineringar får åka till Göteborg och uppträda på WOW. Vinnaren får spela på festivalens VIP-scen och de fyra övriga får spela på en av klubbarna på Stay Out West.

JURY: Som jury är din uppgift att skapa en sida där du lägger upp tio artister som just du tror kommer bli mest populära. Ju mer trafik dina artister får, desto mer poäng får du själv.Du har även chansen att fina massor av priser under tävlingens gång.

De tio jurymedlemmer med flest poäng får vara med och lägga den avgörande rösten när finalen avgörs.

Du kan även ta bort och lägga till nya artister när som helst - och behåller samtidigt de poäng som du tjänat in på bortvalda artister.

Som jury har du även möjlighet att nominera artister till festivalen Way Out West Competition och kan därmed vara med och avgöra vilka som får uppträda under festivalen och i Göteborg i augusti.

Det finns flera olika sätt att gå vidare till final och massvis med deltävlingar som pågår under tävlingens gång.

 

Är du en gitarrist eller sångerska som drömmer om att stå på scen framför en skrikande publik? Eller hör du till dem som inte ens kan spela en ton rent - men som älskar att lyssna på musik?

Då ska du vara med och tävla i The Next Big Thing - en revolutionerande musiktävling som anordnas i samarbete med musiksajten Snowfish och teleoperatören Telia.

The Next Big Thing är tävlingen där du slipper dryga expertkommentarer från Andreas Carlsson - du kan nämligen sitta i juryn själv om du vill.

– Jag är så avundsjuk på idén för att den är så bra. Jag önskar att jag hade kommit på den själv, just för att den är så demokratisk då alla kan vara med. För musikälskare är detta ett perfekt tillfälle att hänga i musiksammanhang. Det kommer att bli en fin musiksommar, säger Linda Skugge, pressansvarig på Snowfish, till Nyheter24.

Tävlingen startar den 27 maj och pågår fram till den 11 september, då de bidrag med flest poäng går vidare till den stora finalen i Kungsträdgården i Centrala Stockholm.

Allt som krävs är att du öppnar upp en sida på snowfish.com där du antingen tävlar som artist eller jury. Du måste dock vara över 15 år och får inte ha skivkontrakt.

Massvis med fina priser står på spel - bland annat skivinspelningar, turnéer, photoshots/styling och spelningar på festivalen Way Out West. Du kan även vinna musikutrustning, musikprylar och chansen att vara med på The Next Big Thing Tour.

Vad väntar du på? Registrera dig nu och tävla om chansen att bli The Next Big Thing!

För mer information om tävlingsregler, klicka här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 5 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 5 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 5 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 5 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 5 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 5 Aug 2011, 07:35