Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Massa botox som inte går bort över en natt"

- 04/06/2010, 16:22 -
1 av 3

Pontus Lundahl/SCANPIX

2 av 3

Janerik Henriksson / SCANPIX

3 av 3

Linn Stålberg.

Frida Fahrman gästade Bella & Tyra Show.

Vilken kändis skulle du helst vilja ge en makeover?

– Fergie. Vissa gånger blir det så rätt och andra gånger så jävla fel. Jag tror att hon skulle se väldigt bra ut med lite mindre smink och rätt kläder, hon är en tajt tjej men mycket av hennes drag är nog tillfixade, jag tror inte att hon såg ut så där för ett par år sedan. Hon har nog massa botox som inte går att ta bort över en natt.

Både du och din syster sysslar med mode, varför tror du att ni båda har ett så stort intresse för det?

– Varken jag eller Sofi var superintresserade av mode som små, men jag tror att vi båda är starka, drivna yrkeskvinnor och att mode är ett av många intressen som vi har. Att vi förenat intresse med en yrkesroll gör att det blir dubbelt så effektivt. Vi lever inte för mode, utan vi ser det som rent professionella yrken, det kunde lika gärna ha blivit något annat.

Din syster jobbar för Aftonbladet och du bloggar bland annat för Kanal5. Känner du någonsin att ni är konkurrenter?

– Nej, okej att vi jobbar för två olika koncerner men Aftonbladet är inte direkt en konkurrent till Kanal 5. I våra yrkesroller stöttar vi varandra. Vad våra chefer tycker om det skiter vi i, haha!

Chloé Schutermans deltagande i Förkväll har varit veckans stora snackis. Vad tycker du om det hela?

– Först så blev jag lite paff. Sedan var vissa uttalanden som Nathalie gjorde efteråt kanske inte de mest intelligenta. När det blir stor uppståndelse över något så uttalar man sig kanske i panik och man är inte medietränad på det sättet att man kan försvara sig om såna saker. Det är klart att det kan bli lite fel. Alla kan fela och jag tror inte att det är så illa som det framstår. Nathalie är vuxen och kan ta hand om sitt barn. Om hennes unge vill ha en Balenciaga så kan hon få det, men min unge ska inte få det.

Vad är nästa steg i din karriär, kommer du också släppa en bok som Dofi eller vill du kanske designa egna kläder?

– Jag vet faktiskt inte riktigt! Jag skulle kunna tänka mig att göra mer radio och sedan kanske en del teve. Sedan kan jag tänka mig att utveckla det jag gör, att jobba bakom kameran med teveproduktion. Men det är inte säkert. Kanske börjar jag med barnprogram eller skaffar egna barn, flyttar till Skåne och startar ett hundkennel på en lantgård, säger Frida Fahrman.

Se Frida i Bella & Tyra Show här!