Tisdag 18 Maj
Stockholm

Trendigt till tusen på Europas partyö

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

På Ibiza vill man inte bo på medelmåttiga hotell - här är det allt eller inget som gäller.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Trista och medelmåttiga hotell går bort när man besöker Ibiza. Satsa på unikt och lyxigt när du bokar hotell.

På trendiga Ocean drive bor du med utsikt över hamnen i ett hotell där konsten hela tiden är närvarande. Det är stramt inrett, men utan att bli minimalistiskt.

Can Curreu är det mysiga hotellet där slitet brunt trä möter fräscht vitt och turkost. Hotellet ligger i ett gammalt stenhus, har en lummig trädgård och även tillgång till spa.

El hotel Pacha är ett stort trendigt hotell där inredningen går i vitt. Den vanligaste gästen är ung och gillar sena nätter. Inget för barnfamiljer med andra ord.

Vill man ha lite lugn och ro mellan festerna ska man placera sina resväskor på trivsamma Atzaro. Ta siesta under apelsinträden innan du ger dig ut i partynatten.

Bohemlyx i allra högsta grad får du på Can talaias. Här bor man i en miljö där möbler och inredning är noga utvald. Hotellet är extremt påkostat men utan att bli vräkigt.

Hippaste hotellet på Ibiza är Es Vive. Den genomtänkta möblemanget, de specialdesignade rummen, poolbaren, den moderna restaurangen och spaavdelningen gör Es Vive till det självklara valet för den kräsna turisten.

Vill man inte bo på hotell är ett annat alternativ att hyra en egen villa när man besöker Ibiza. På Deliciously sorted finns alla typer av bostäder i de flesta prisklasser. Perfekt om man planerar en längre vistelse på ön.

Kommentera
Kopiera länk
Dela