1 av 4
- Foto: Sidi Driss Hotel
2 av 4
- Foto: http://www.thepodhotel.com/
3 av 4
- Foto: Hotel Sax
4 av 4
- Foto: http://www.jdvhotels.com/hotels/sanfrancisco/tomo

Hitta hotellnörden i dig

Intresserad av teknik, film eller sport? Hotell med specialinriktningar finns över hela världen.


Vare sig du är en tvättäkta Star Warsnörd eller insnöad på den senaste tekniken - finns hotell i världen som passar dig.

The Pod hotels smeknamn är "The Facebook hotel" vilket säger en hel del om hotellet. Att kommunicera genom twitter och facebook är nästan ett måste för gästerna.

Beläget i New York tillhör det här hotellet Facebooknördarna. The Pod hotel är perfekt för att få nya kontakter - hotellet har till och med en egen nätverkssajt där man till exempel kan söka efter en shopping- eller lunchdate.

Att befinna sig på Hotel Puerta America i Madrid är som att vara i en galen framtidsfilm. De 13 våningarna är alla extremt inredda av olika designers som sätter sin egna prägel på hotellet. Är man känslig för knasiga vinklar, spegelväggar och mystiska gångar är Puerta America inget för dig.

Hotel Sax i Chicago har ett nära samarbete med Microsoft. Gästerna får tillgång till den senaste tekniken från företaget i de gemensamma utrymmena. Vill man ha tekniken för sig själv går det bra att boka ett eget "entertainment room".

Jediriddare eller Sagan om ringen fan?

Vill man leka jediriddare för en dag ska man checka in på Sidi Driss hotel i Matmata i Tunisien.

Det här är platsen som agerar Luke Skywalkers hem på planeten Tatooine i Star Warsfilmerna. Mängder av Star Warsnördar besöker detta hotell varje år för att uppleva lite av magin bakom filmerna.

Ett hotell som är inspirerat av den japanska popkulturen är Hotel Tomo i San Francisco. Konst, filmer och teknik - allt går i den japanska populärkulturens stil på Tomo.

Är man en golfnörd är ett besök på Hotell 1000 i Seattle givet. Medan man tar en öl i lobbyn kan man slå några slag på den virtuella golfbanan. Är man intresserad av den senaste tekniken och golf lär man inte bli besviken efter ett besök på Hotell 1000.

Nya Zealand i Waitomo ligger Hobbit Motel. Insprängda i berg ligger små hus med runda dörrar.

Genom de runda fönstren i rummen kan man titta ut över ett grönt och lummigt landskap - precis som i Sagan om ringen-filmerna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.