1 av 3
- Foto: Koko
2 av 3
- Foto: www.sxc.hu
3 av 3
- Foto: www.sxc.hu

Courtney Love står för musiken

Vad väljer du för klubb när mörkret faller över London? En världskänd houseklubb, rock på en gammal teater eller kändisspaning på den hippaste klubben? 


Likt de flesta storstäder har London ett enormt utbud när det kommer till klubbar och uteställen. Resor har nosat fram de hetaste dansgolven för klubbkidsen.

Det finns en klubb alla pratar om när man ska åka till London - Fabric ligger i ett stort gammalt slakthus och har tre stora dansgolv.

Ljudsystemet är världskänt och drum ’n bass, house och hiphop är musiken som gäller.

Köerna in är långa runt midnatt - ett tips är att komma en timme tidigare eller senare så att man slipper vänta i en evighet för att komma in.

Koko är den gamla teatern som på åttiotalet gjordes om till nattklubb. Det spelas mest indie och rock vilket passar perfekt till den röda sammetsinredningen.

Nya hajpade band uppträder på den maffiga scenen och det är alltid fullpackat med musikintresserade gäster både på vardagar och helger.

Ministry of sound är den gigantiska houseklubben som lockar mängder av partymänniskor.

Internationella dj:s finns alltid på plats för att spela den senaste musiken i de stora lokalerna. Klubben har förutom mängder av barer och dansgolv bankomater och små grillplatser på gården om man skulle bli hungrig.

En annorlunda och originell klubb att kolla in är Last Days of Decadence. Att sätta sin fot här är som att färdas tillbaka i tiden - närmre bestämt till 20-talet.

Klubben är inredd i  art deco-anda och musiken som spelas av klubbens dj:s är swingjazz. Oavsett musiksmak är Last Days of Decadence något ovanligt och kul att uppleva.

Notting Hill Arts Club trängs Londons hippaste människor. Musiken som spelas är allt från britpop och indie till rock och pop.

Bli inte förvånad om du ser ett känt ansikte bakom skivspelarna - Courtney Love brukar spela här då och då.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!