1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Shoppingguiden: Barcelona

Nyheter 24:s nöjeschef Quetzala Blanco ger med sin vassa tunga de grymmaste shoppingtipsen från hennes andra hemstad - Barcelona.


Quetzalas bästa shoppingtips:

Budget...

COS H & M:s lyxigare linje COS (Collection of Style) verkar inte ha några planer på att komma till Sverige. Tur är väl det – nu får du ju vara ensam om de välgjorda basplagg – de där perfekta vita t-shirtsen, stuprörsjeansen, kashmirkoftorna och asseccoarerna – som har blivit COS signum.

Topshop Fiffan vad tråkigt med Topshop det har vi ju hemma, är hon full eller, tänker du nu. Men det som är bra med Topshop i Barca är att alla spanjorer har så jävla dålig smak. De gillar typ att shoppa Patrik Ekwall-kläder på de helt vidriga kedjorna Stradivarius, Berscha och Desigual. Därför finns alla snygga grejer i rätt storlekar alltid kvar på Topshop här.

Apoteket i Born Här kan man köpa massa goda grejer som är receptbelagda i Sverige. Dessutom kan du hitta Kiehl’s här.

Holala! Ibiza Secondhand-kedjan Holala! Ibiza har öppnat ett riktigt vintagepalats mitt i Bareclona. På Plaza de Castilla 2 kan du stå och klämma på svindyra skinnjackor, Levis-rarieteter och fula band t-shirts.

Dyrare...

Lyxa loss i sminkparadiset nummer ett – Sephora i El Triangle, Placa Catalunya. Passa på att köp märken som du inte hittar hemmavid, splasha ut på Make Up Forever, Bliss, Fredrik Fekkai och Givenchy. Vill du bli extrafin bokar du självklart tid för en express-manikyr.

Le Boudoir Ring på dörrklockan och stig in underklädeshimlen. Botanisera bland trosor, behåar, strumpeband och nattinnen från Myla, La Perla, Dolce & Gabbanna och allehanda italienska lyxmärken som är specialiserade på spets, siden och synd. Snygga fotoböcker, sexleksaker (usch) och omklädningsrum kompletta med schäslonger, tunga draperier, guld och ryshpysh.

Tomas Colomer, Puerta del Angels, 7, kan du shoppa fantastiska guldsmycken, ädelstenar och drömma om klockor som du inte ens trodde fanns. Utfärdar en varning för att man blir totalt ruinerad.

Burberry Burberrys flaggskeppsbutik i Grazia är ett imponerande palats av brittiska skräddarskills, fårskinnskragar, trenchcoats, kamelfärgade kappor och allt annat du kan tänkas behöva för att vara kittad och klar till den svenska vintern.

Gonzalo Comella på Avinguda Diagonal, 478. Smakar det så kostar det. Här hittar du Sass & Bide, Marc Jacobs, Balmain, Juicy Couture, Michael Kors, Costume National och allt annat som gör att du måste leva på nudlar resten av din tid i Barca.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!