Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sydneys shoppingstråk

1 av 2

www.sxc.hu

2 av 2

www.sxc.hu

Arkiv | 12/10/2010 15:27

Är du ute efter en bra blandning märkeskläder och second hand? Då är veckans destination Sydney rätt stad att shoppa loss i.

I Sydney kan du hitta allt från dyra designerplagg till originella kläder och accessoarer i någon av stadens många second hand-butiker.

Shoppingen i Sydney håller hög kvalitet och det bästa utbudet hittar du i stadskärnan.

Sydneys bästa shoppingstråk hittar du vid Oxford Street. Här hopas klädbutiker, gallerior och second hand-butiker.

Platserna Mid City Center, Queen Victoria Building och Strand Arcade har även de ett bra shoppingutbud och ligger på gångavstånd från varandra.

I Mid City Center hittar du märken som Gucci, Chloe och Miu Miu. Här kan den med pengar i plånboken shoppa trendiga plagg, väskor, och skor.

I Queen Victoria Building kan du spendera en hel dag i de 200 butiker som finns att tillgå. Här hittar du allt från klädaffärer till hippa restauranger och caféer.

Gallerian Strand Arcade är en vacker byggnad från sekelskiftet. Här kan du shoppa plagg från nya unga designers eller australienska märken som Wayne Cooper och Black Vanity.

I Sydney finns även ett flertal spännande marknader och varje lördag kan du besöka den populära marknaden Paddington Market.