1 av 2
- Foto: sxc.hu
2 av 2
- Foto: sxc.hu

Skippa turisthaken - testa Gran Canarias guldkorn

Det finns gott om fullproppade turisthak på Gran Canaria - vill du slippa dem ska du spana in Resors tips på restauranger med stil.


Här käkar du på Gran Canaria:

- El Labrador

- Casa Martell

- Tagoror

- La Marinera.

- Tango Tapas

Inkastare och fotograferade rätter på menyer finns det gott om på veckans destination Gran Canaria. Men guldkorn finns - Resor har letat upp några av öns bästa restauranger så att du slipper plastiga pommestallrikar och sega köttbitar.

På den charmiga restaurangen El Labrador äter man tapas under avocadoträden. Det är enkelt inrett med stenbord och ligger en bit utanför Maspalomas, men ett besök här är ett måste för att smaka på det grillade köttet.

Casa Martell i Madroñal är en liten restaurangpärla på ön. Utseendet och placeringen av restaurangen kanske inte känns lockande men gillar du god mat och dryck vet du att man inte ska döma boken efter omslaget alla gånger.

Det ugnsstekta lammet är husets specialare och Casa Martell sägs även ha öns största vinkällare med lokala viner från trakterna.

Där vägen Barranco de Gayadeque slutar ligger restaurang Tagoror i en grotta. Trots det stora antalet turister som kommer hit och äter är det ingen turistfälla utan ett annorlunda ställe att äta mat på.

Ute på en vacker udde vid Las Canteras ligger kända La Marinera. Hit har flertalet kända artister, sportstjärnor och skådespelare ätit gott och njutit av utsikten. Fiskrätter i alla former och utförande är La Marineras signum. Ta med dig tjocka plånboken - det är ganska dyrt.

Tango Tapas är ett populärt ställe i Playa del Ingles. Ägaren är gift med en svenska och stämningen är intim och spontan. Börja kvällen med en sangria och fortsätt med husets tapas. Det är prisvärt, enkelt och familjärt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.