1 av 3
2 av 3
3 av 3
- Foto: Faena hotel

Sköna takterasser och maffiga designhotell i Buenos Aires

Budget, mellan eller lyx? Resor berättar var du ska bo i Sydamerikas coolaste stad Buenos Aires - oavsett storlek på plånbok.


Bugdet:

Mundial Hotel är ett 2-stjärnigt hotell beläget på Avenida de Mayo, mitt i mikrocentrum, nära Avenida 9 de Julio - världens största aveny. Ett enkelt hotell med ganska låga priser. En natt kostar från 250 kronor och uppåt för en person.

Det mysiga hotellet Che Lulu ligger i stadsdelen Palermo. Lokala designers från trakten står för den färgglada inredningen och varje rum har sin färg och sin stil.

Mellan:

Beläget på den stora gatan Paseo Colón i mysiga San Telmo ligger Ribera Sur Hotel. Inredningen är minimalistisk och det är ett relativt litet hotell med endast 16 rum - detta för att kunna ge så god service som möjligt till gästerna. Hotellet har massor av erbjudanden, man kan till exempel kombinera en övernattning med massage på rummet till ett fast pris.

Hotel Costa Rica är ett hotell i trendiga stadsdelen Palermo. Det är enkelt inrett men med fräscha och fina rum. Hotellet har en magisk innergård och hotellbar där man kan ta en öl under bar himmel.

Lyx:

Vill man bo lyxigt är 5-stjärniga Faena hotel ett roligt alternativ. Med maffig inredning av Philippe Starck har ägaren som även är en känd argentinsk designer lagt ribban när det kommer till designhotell i Buenos Aires. Faena är stadens mest kända och trendiga hotell just nu.

725continental i centrala Buenos Aires bor du mitt i mullret. Men inne på hotellet råder lugnet och stillheten. Efter en shoppingdag på stan kan du besöka hotellets spa eller svalka dig i poolen på takterassen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.