1 av 5
- Foto: Thomas Mcentee
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over Press

Stjärnornas makeupartist tipsar om skönhet i New York

Makeupartisten Thomas McEntee har stylat massor av kändisar runt om i världen. Nu tipsar han Resor om de allra bästa skönhetssalongerna i veckans destination New York.


Thomas McEntees salongtips i New York:

- Graceland

- Cutler

- Freemans

- MioMia

- Makeup Forever

- Shu Uemura

Thomas McEntee är makeupartisten från New York som av pressen beskrivits som "makeup maestro" och "the brow guru".

Thomas har bland annat sminkat kändisarna Serena och Venus Williams, Roger Federer, Joan Jett, Mena Suvari och svenska Lykke Li

För Nyheter24:s Resor delar han med sig av sina bästa tips när det gäller skönhetsalonger i New York.

Hårsalonger

Några av New Yorks bästa stylister jobbar tillsammans och har skapat en av de bästa salongerna i hela New York. Stället heter Graceland och ligger i Williamsburg.

Det är en riktigt cool salong med stylister som har båda fötterna på jorden. Salongen är även en tatueringsstudio och hela stället är väldigt mycket Elvis möter Williamsburg. Personligen rekommenderar jag stylisten Josh.

Cutler i Soho har en väldigt skön atmosfär. Stylisterna som jobbar där är uppmärksamma och riktigt duktiga på att klippa och styla.

Kundklientelet är till stor del kändisar men stället är ändå inte stelt och snobbigt utan bara skönt. Missa inte att köpa med dig produkterna härifrån - de är geniala.

Den klassiska barberarshopen Freemans är ett riktigt coolt ställe för män. Med en retroinredning i tidlös stil ger denna salongen dig de bästa frisyrerna och rakningarna.

Utöver salongen finns också en helt fantastisk restaurang och en klädbutik. Att boka bord på restaurangen är ett måste - det är alltid fulla bord här. Freemans är stället dit alla trendiga businessmän beger sig för att hålla stilen.

Skönhetssalonger

MioMia är absolut den bästa skönhetsalongen i hela New York. Ägarinnan heter Katie Chang och är legendarisk i skönhetsbranschen.

Förutom salongen skriver Katie Chang även om de bästa skönhetsknepen och skönhetsprodukterna i New York Times.

På salongen MioMia erbjuder hon den bästa hudvården, sminket och parfymer för både kvinnor och män.

Katie Changs breda kunskap om skönhetsindustrin och hennes fantastiska service gör att du måste besöka MioMia.

Makeup Forever ligger i the Village och hit tar du inte med dig din mamma.

Personalen är täckta med tatueringar och klädda i svart - men låt dig inte luras, de här killarna och tjejerna är några av de mest talangfulla i hela New York.

Produkterna är helt fantastiska. Jag har alltid med mig massor av Makeup Forever-produkter. Varken jag eller mina kunder kan leva utan dem!

Shu UemuraBarney's har väldigt bra produkter och personalen bakom just denna disk är extremt duktiga och proffsiga.

De bästa produkterna är deras ögonfransar men även deras Depsea Moisture Mask - den använder jag alltid på mina kunder innan jag sminkar dem.

Makeup Forever:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!