1 av 4
- Foto: Thomas McEntee
2 av 4
- Foto: Thomas McEntee
3 av 4
- Foto: sxc.hu
4 av 4
- Foto: sxc.hu

"Hit kommer modemedvetna män från alla världens hörn"

Stilgurun Thomas McEntee tipsar Resors manliga läsare om var i New York shoppigen är som bäst.


Coola New Yorkbutiker för killar:

- ODIN New York

- Saturday Surf

- Hollander and Lexor

- Atelier

- Bird

- OAK

- Steven Alan

- The Liquor Store

- Rick Owens

- Oliver Spencer

Thomas McEntee är inte bara stjärnornas makeupartist från veckans destination New York - han har även stenkoll på var du som kille shoppar de roligaste, mest unika kläderna i staden.

ODIN New York är en av de mest inflytelserika och produktiva klädbutikerna för män. De har en helt fantastisk shoppingmiljö och ett riktigt bra utbud.

Hit kommer alla modemedvetna män från alla världens hörn för att shoppa. ODIN är helt enkelt en perfekt livsstilsbutik för alla typer av män - från de unga modeintresserade till de som bara handlar en gång per säsong.

Saturday Surf är en avslappnad butik med skön personal. Utbudet av roliga och annorlunda märken dominerar. Det här är förutom en butik också en mysig kaffebar som är härlig att hänga i.

Bli inte avskräckt av den mörka inredningen på Hollander and Lexor - den kommer fånga dig och bidra till den totala shoppingupplevelsen.

I den här butiken kan du vara säker på att du hittar ett plagg som livar upp din garderob. Gör även ett stopp i deras inredningsbutik vid namn Darr - du kommer hitta helt fantastiska inredningsprylar där.

Atelier är en av mina favoritbutiker. Det är en av de bästa butikerna i downtown som nyligen flyttat till en mycket större lokal. Större utrymme betyder ju även mer plats för alla de fantastiska märkena Damir Doma, Anne, Boris Bidjan Saberi, Carol Christian Poell och många, många fler.

Atelier i New York är en butik som tillgodoser den mörka esteten - jag älskar den här butiken!

Andra butiker i New York som jag vill rekommendera är Bird i Williamsburg, OAK i Soho, Steven Alan, The Liquor Store i Tribeca, Rick Owens i Tribeca och Oliver Spencer i East Village.

Hollander and Lexor:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.