1 av 2
- Foto: Åpen bar
2 av 2
- Foto: Bar Boca

Paradiset för drinkälskaren

Strawberry daiquiri, Cosmopolitan eller Gin fizz? Är du en drinksnobb ska du besöka veckans destination Oslo och smaka på drinkar utöver det vanliga.


Barer och klubbar i Oslo:

- Noblis

- Åpen bar

- Bar Boca

- Dattera i Hagen

- Smuget

- Gloria Flames

När det kommer till fest i Oslo är det bara att välja och vraka mellan alla barer och klubbar.

Om man ska köra en hel festkväll är ett tips att först sätta sig på en pub då det är billigare att dricka öl, för att sedan gå vidare och dricka fantastiska drinkar på någon alla coola barer som finns.

En bar med skön och lyxig atmosfär är Noblis. Sippa på en av barens smarriga drinkar och låt Oslokvällen sakta ta form. I början av kvällen spelar dj:n pratvänlig bakgrundsmusik som senare trappas upp och frestar till en helkväll.

Den trendiga loungebaren Åpen bar ligger i slutet av Aker brygge och är det perfekta stället om man gillar trånga inneställen. Här träffar du med all säkerhet en norsk gutt eller jente att festa med. Drinkarna sägs vara helt gudomliga - kanske är det anledningen till att det nästan alltid är kö till Åpen bar.

Bar Boca är lite av en legendarisk bar i Oslo. I den här intima minibaren med endast fem bord träffar du folk vare sig du vill eller inte. I baren serveras drinkar gjorda med kärlek och någonstans i lokalen spelas det levande jazz.

Oslos uteliv är känt för att vara väldigt bra - både norska och internationella dj:s lockar norrmän och turister att festa och dansa på de många klubbar som finns. De flesta nattklubbar ligger runt centrum, Majorstua och Grünerløkka och stänger runt fyra.

Dattera i Hagen är kafé i bottenplan och bar och klubb en trappa upp. Det är alltid mycket folk och feststämningen är nästan alltid på topp här säger trogna besökare.

Smuget är en av Europas största kulturlokaler med barer, restauranger, teaterscener etcetera.

Det är också här som många av de stora konserterna hålls. På den största scenen har bland annat Guns'n'Roses, Bruce Springsteen och Mick Jagger uppträtt.

Baren och Klubben Gloria Flames är ett modernt rockställe med stil. Hit festar först och främst Oslos rock och pop-publik men även den trendiga publiken hittar hit.

Åpen bar:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.