Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Här får du spetsa drinken själv"

- 28/12/2010, 13:58 -
1 av 5

www.sxc.hu

2 av 5

http://www.shoutoutlouds.com/

3 av 5

www.sxc.hu

4 av 5

sxc.hu

5 av 5

Johan Engman / SCANPIX

Nyfiken på var popgruppen Shout Out Louds äter när de hänger i LA? Resor har fått ta del av bandets restaurangtips.

Var äter stjärnorna i Shout Out Louds när de besöker LA?

Bebban Stenborg spelar keyboard och sjunger i bandet och ger Resor sina restaurangtips i Los Angeles.

- Jag äter ute mycket i LA och därför är jag inte så mycket på lyxiga ställen - här kommer mina tips:

  • Vietnamesisk mat är något av det bästa jag vet. Den absolut bästa restaurangen heter Pho och ligger på Sunset Boulevard i Silver Lake. Billigt är det också.

 

  • Jag kan verkligen rekommendera att boka bord på Chateau Marmonts innergård och beställa hamburgare med blue cheese och bacon. Hamburgaren står inte på menyn men den finns och är den bästa hamburgaren jag har ätit. Miljön och atmosfären är verkligen speciell här. Förväxla inte stället med Bar Marmont, inte alls lika trevligt och inte lika gott heller.

 

  • Testa även en taco truck åtminstone för nattmat. Tacozone på Alvarado i Echo Park är min favorit. Mexikansk mat över huvud taget kan vara otroligt gott och är roligt eftersom det fattas lite i Sverige.

 

  • AllegriaSunset i Silverlake ser inte så fantastiskt ut utifrån men maten är underbar. Mitt tips är att prova någon av deras specialrätter - då blir man inte besviken. Ett annat tips är att ta med en liten flaska tequila i handväskan - de säljer bara virgin margaritas men kollar gärna åt andra hållet om man spetsar den själv.

Shout Out Louds, Fall hard: