Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rigas rika uteliv

- 14/12/2010, 17:06 -
1 av 5

Riga Tourism

2 av 5

Riga Tourism

3 av 5

Riga Tourism

4 av 5

Riga Tourism

5 av 5

Essential

I Riga festar man på lyxklubbar utan att få hål i plånboken.

Kanske är fest och party inte ord som förknippas med veckans destination Riga. Men faktum är att Riga har ett väldigt rikt och spännande uteliv.

Ett av de hippaste uteställena i Riga är Skyline bar. Du hittar den på 26:e våningen på Reval Hotel i centrala Riga. Här samlas innepubliken för att dricka drinkar och festa.

Gå hit tidigare på kvällen om du är ute efter en romantisk drink och senare för party hela natten.

Essential är en av de största klubbarna i stan och har något för alla partysmaker. Med flera barer, dansgolv och även livemusik på sina ställen blir man inte besviken på Essential. Ofta är internationella dj:s här och spelar för en vild publik.

Pu Pu lounge är stället för dig som älskar elektronisk musik. Hit kommer affärsmän och artister för att festa hela natten. Kom i tid på lördagar- det kan vara svårt att komma in om man inte känner lokala trendnissar.

Nästan alla städer har sitt cubanska uteställe och så även Riga. På Cuba Café dricker man fantastiska mojitos samtidigt som man trängs i den behagliga lilla baren och minglar med rigaborna.

Cuba Café är inget snobbigt ställe utan ett avslappnat och charmigt hak att börja kvällen på.

Traditionella Balsam bar serveras Lettlands svarta nationaldryck i alla utföranden du kan tänka dig. Sippa på en balsamdrink eller ta en trögflytande svart snaps med någon av de inhemska besökarna.

Essential: