Packa dina mest privata ägodelar rätt
1 av 5
Packa dina mest privata ägodelar rätt - Foto: Sxc.hu
Ska du ut och resa?
2 av 5
Ska du ut och resa? - Foto: Sxc.hu
Flyplatsernas säkerhet har ökat markant.
3 av 5
Flyplatsernas säkerhet har ökat markant. - Foto: All Over Press
Paris Hilton reser med mycket bagage...
4 av 5
Paris Hilton reser med mycket bagage... - Foto: All Over Press
Oj, vad har du i din tunga väska Jessica?
5 av 5
Oj, vad har du i din tunga väska Jessica? - Foto: All Over Press

Så packar du dina leksaker rätt

Flygplatsernas säkerhet har ökat markant under de senaste åren. Ditt bagage röntgas och kan komma att genomsökas. Viktigast är alltså att inte packa ned någonting som skulle kunna liknas vid ett vapen. Vissa sexleksaker ser mer skrämmande ut än andra och kan väcka reaktioner i säkerhetskontrollen.


Hej bloggare, skulle du våga ha en sexleksak i bagaget?

– Absolut. Hade med mig en fet rabbit till Göteborg som jag använde flitigt medan Amir (gaybloggen.com reds. anm.) låg i sängen bredvid och snarkade.

/ Rosanna Charles

– Nej det skulle jag inte, med min tur skulle de säkert kolla mig i tullen och jag skulle gå under om jag skulle ha något sånt med mig, tur att jag inte äger några sexleksaker!

/ Daniel Paris Afshinnejad

– Ja! Det är hett med brudar som är stolta över sina leksaker. Och så är det ju bara kul att se om tullpersonalen blir generade, haha.

/ Angela Monroe

Oavsett om du ska iväg på en romantisk tripp med din partner eller om du ska tillbringa tre månader i Asien på egen hand är du fortfarande en människa med behov och det är fullt förståeligt att du vill ha någon (eller flera) av dina sexleksaker med dig i resväskan.

Många drar sig dock för att packa ned sin dildo, vibrator eller vad det nu kan vara eftersom det vore ytterst pinsamt om ens väska plötsligt börjar vibrera eller om man blir stoppad och måste visa sitt bagage.

Med anledning av detta har Sex & Blandat satt ihop en liten guide för hur du reser med dina sexleksaker på bästa sätt. Läs och lär.

Flygplatsernas säkerhet har ökat markant under de senaste åren. Ditt bagage röntgas och kan komma att genomsökas. Viktigast är alltså att inte packa ned någonting som skulle kunna liknas vid ett vapen. Och vissa sexleksaker ser mer skrämmande ut än andra - och kan nästan uppfattas som riskföremål av chockade tulltjänstemän.

Batterier bör packas separat och framför allt inte lämnas kvar inuti din vibrator eftersom de kan läcka och förstöra din älskling. Dessutom kan okända batterityper se suspekta ut då de genomgår röntgen. Idealiskt är att låta dem ligga kvar i sin obrutna förpackning.

Glidmedel och andra vätskor checkas med fördel in i stället för att packas i handbagaget. Det du har i handbagaget kan nämligen komma att bli konfistikerat även om det bara är fråga om en engångsförpackning. För att undvika spillorisk och fuktiga kläder vid framkomst, medtag oanvända och fortfarande förseglade produkter.

Blir du trots din ansträngning ombedd att stiga åt sidan för att visa din packning - frukta icke.

Människorna som genomsöker din väska har garanterat sett värre saker än vad du kanske skäms över. Ibland frågar de till och med om din väska innehåller någonting du tycker är lite pinsamt att visa.

Oavsett vad, brukar de inte göra någon stor grej av sina fynd. Såvida det inte verkligen är en mördardildo med speciella bombfunktioner som du har packat ned.

Trevlig resa.

Så här kan det se ut när din väska röntgas

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.