Fan vad grymma ni är!

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 19.36.56.png

Bloggen har funnits i mindre än en halv dag och ni är redan 100 st som besökt den!
Hoppas ni gillar vad ni läser, för jag har i alla fall haft jättekul den här första dagen.

Men 5 kommentarer? Kom igen nu, katten…det svänger ju!
Seså..Tassa nu in och lämna fotavtryck! (Något för mina äldre, Lunarstormande läsare =)

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra jobbat! Fortsätt såhär 🙂

      Tackar och bockar allra ödmjukast!

    Det finns i dagsläget tyvärr ingen riktig skvallerblogg som klarar av att skriva regelbundet eftersom bloggarna drivs av privatpersoner. En skvallertidning har ju flera anställda som bara jobbar med att hitta info och det är rätt orimligt för en privatperson. Jag tror dock du har en bra chans att lyckas om du kan hålla tempot uppe och vidgar kretsen du skriver om till att inte bara handla om de gamla vanliga eller de bloggar bara du läser. En stor svaghet i Skvallerbloggens format är att personen bakom inte skriver om bloggar hon inte läser. Det gör utbudet begränsat b

    Läser svenska bloggare på stoppa pressarna men uppdatering är lite dålig så orkar du hålla igång det här så vinner du! Jag hoppas att folk börjar tipsa dig snart så det blir lite smaskigt skvaller och att du inte blir skrämd som andra bloggare och inte vågar ta med allt. Du kanske ska göra lite reklam på liknande bloggar så det blir mer tips! Tack för underhållande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *