Fan vad ljust det är här inne..

mayla

Nicole Falciani har gjort en rejäl blogg-klassresa sen hon slog ihop bohag med popsnöret Eric Saade.
Nu för tiden är hon vardagsmat på events och tillställningar och i går minglade hon på Modeveckan som om hon inte gjort annat i livet.

En bild från hennes blogg (ping Nicole, jag snodde rakt upp och ner bilden från din blogg =) fick mig att dra på smilbanden.
Varför solglasögon? Inomhus? Mitt i vintern?

Är det en fråga om image? Är hon sponsrad av detta märke? Vad fotografens blixt bländande? Vad hon bakis och tvingade sin kompis att också bära solisar för att inte avslöja sig?

Vad tror ni? Någon som har några teorier?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahhahahah hon har gått på massa event innan Eric ens kom in i bilden. Hon vann Chic galan när hon var 16 år ! Bilden du snott är från förra årets modevecka och då var hon inte var ihop med Eric. Dessutom fick hon inte gå på en massa event innan då hon var minderårig! Så du kanske ska kolla upp bloggarna innan du skriver en massa nonsens?

  Svara

   Jasså? Jag länkade till inlägget där bilder kommer ifrån och så vida hon inte återanvänder förra årets bilder så tror jag vad jag vill om det.
   Också.. slå upp ordet ironi.. =)

   Svara

    Du ska nog kolla upp INNAN du svarar
    http://nickys.se/2015/09/02/mayla-ss-16/
    Bilden är visst från 2015

    Svara

    Sååå du har nog inte sån koll som du tror!

    Svara

     Ja men Nicky återvinner lite väl bilder.
     http://nickys.se/2016/01/30/fashion-week/
     Ingenstans skriver jag heller att bilden är från fashionweek 2016 då den inte hade gått av stapeln då jag postade mitt inlägg..
     BOOM! =)

     Är du Nickys stalker förresten? Jag har alltid velat ha en sån..

     Svara

      Kommer du knappast få hahah du är väl så ointressant det är därför du skriver om andra.
      Då om Sthlm Fashion week inte börjat hur kunde då bilden vara från i år?
      Not that smart…

      Svara

       Inlägget är från i år. Söt du är.

       Svara

  och sen var hon och Chloé med i Top Model som gästdomare 2014 och då var hon inte heller ihop med Eric! Verkligen avskyr när du antyder att Nicky klättrat upp sig pga av en kille! Hon har jobbat sig fram och inte åkt nån jävla räkmacka som du antyder! Du däremot försöker få en känd blogg genom att skvallra och hitta på saker om bloggare! OSMAKLIGT

  Svara

   Men lilla hjärtat..
   Ta inte i så du spricker. Jag tror nog till och med Nicole själv har tillräckligt med självdistans för att inte reagera som du gör.
   Jag VET att hon intervjuade honom långt innan de blev ett par. Jag är nog aningens mer insatt i den här världen än du tror.. så lugna ner dig några grader.. Dte är inte nyttigt att bli så upprörd..

   Svara

  Verkligen avskyr när folk trycker ner tjejer som jobbat sig till toppen och så kommer en idiot som dej och försöker säga att det beror på Eric Saade!

  Svara

  Ja det räcker ha läst hennes blogg och lyssnat på henne och Chloés podd samt kollat på deras SVT serie för att veta att hon intervjuat Eric. Hon intervjuade Eric första gången när hon var 11 år när och sen när hon var 16 år so what?

  Svara

  Our website that has information and articles that help users get the best assistance on setup, installation and troubleshooting. Moreover, our site helps users by providing on-call assistance and chat assistance for unsolvable and complex printer problems. We have an expert technical team who give solutions and setup support for all model HP printers. Call us @ +1-800-237-0201 or visit https://www.123hp-com.com/

  Svara

  Green concrete is made from the wastes of concrete already used in construction. An extra amount of time is consumed in the mixing and designing of green concrete.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.